Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Widzę że ta pogoda sprzyja tylko choróbskom, a nie rodzeniu. A kiedy jest następne zaćmienie słońca??

że szkoda gadać. Przed 5 rano dostałam tak "fajnego" smsa że do 8 zasnąć nie mogłam z nerwów a później to już też takie spanie z przerwami. No ale co zrobić jak się nauczy ludzi że się leci na każde zawołanie to później problem jak się nagle mówi NIE
a ja spać nie mogę... bo boli mnie lewa noga w pachwinie i promieniuje do uda, pośladków i takie tam... a najgorsze że nie wiem co to może być... nie moge ustac na tej nodze, chodzenie sprawia ból i czuję się jakby mi ktos ta noge wyciagnał i wsadzil z powrotem ale w zlym miejscu:-(
gogi - widzialam że ty masz podobny ból? ale mnie boli non stop... wieczorem bylo OK, w nocy chcialam wstac siku i juz mi noge odjelo... boli jak diabli a ja nie wiem jak mam chodzic bo sama nie moge sie nigdzie doczłapać,,,
ktoś miał taki ból? czy to samo przejdzie?