reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Weszłam na chwilkę, a tu widzę, że na dzisiaj szykuje się kilka porodów ;-) Trzymam kciuki i myślami jestem z wami:-) A teraz uciekam, bo słyszę, że mój synuś robi w pamperaka solidną ilość kupki, więc zaraz obudzi się oburzony, że ma w pieluszce za mokro;-)

reklama
gdynianka ale zleciało, Michaś ma już miesiąc a my jeszcze czekamy:) fajną ma fryzurkę hehe:)
dziewczyny mam pytanie może któraś się orientuje czy smoczek do butelki trójprzepływowy a dokładnie Tommee Tippee można od urodzenia stosować??
ps. Kate masz termin na dziś?

monia-t Ty mi tu nie mów że ten nieppokój i pocenie to nie zwiastun porodu....sama chciałabyś być już w terminie :):):) kopiko powiadasz? mniam bardzo lubię te cukiereczki są mniamuśne.....nie dawaj się malutkiej wiesz ona się zz Tobą umówi a później ucieknie tak jak mi fogia :)
Idę robić canelloni ze szpinakiem

Hej dziewuszki, mam teraz małego przy sobie - w nocy marudził strasznie...:wściekła/y:
a teraz obserwuje i nasłu****e łobuz
już się z mężem zastanawialiśmy czy ta pełnia tak na niego nie działa, księżyc nam wali prosto przez okno do domu :sorry2:
teraz myślę, żeby go w dzień pomęczyć trochę, może w nocy zaśnie, wcześniej jak tak zrobiłam to dwie nocki przespał całe - budził się tylko na karmienie

moniaivoy, trzymaj się

klaudoos, mojemu małemu też lekko ropieją oczka, to dajesz na wacik troszkę tej soli tak??

jolwww mam czas, temu bo mały w dzień bardzo ładnie śpi...
a nocki ma ciężkie jakoś

teraz też się zajmuję mały, więc tak tylko zerkam co u was

mam nadzieję, że już większość się rozpakuje, w końcu wszystkie już gotowe :tak:

witajcie,
Ale dzisiaj dużo dzieciaczków się pcha na świat!
Ribi: trzymam kciuki żeby to już był wasz dzień z Maciusiem:)

Ja wstałam o 3 w nocy, zlana potem z drapaniem w gardle i strasznie się wystraszyłam,że złapałam wirusa od męża. Miał wczoraj powyżej 39 stopni gorączki.... A więc zaczęliśmy spać oddzielnie....

Hej dziewczyny!
Ja ostatnio rzadko zaglądam, bo mi się płakać chce, jak widzę ile tu już dzieciaczków, a ja nadal muszę czekać...
Zawsze słyszałam, że dzieci rodzą się ok.2 tygodnie przed terminem i na to też się nastawiałam i teraz czuję jakby moja mała spóźniała się ponad 2 tygodnie,a nie jeden dzień...
Dobrze, że jeszcze kilka z was czeka, to nie jestem sama.
Jeśli nic się u mnie nie zacznie, to w piątek mam iść do szpitala, ale mam nadzieję, że się samo ruszy...

Kate masz termin na dziś?

Wg. daty poczęcia na dziś (akurat wiem kiedy to było :-)) ale wg lekarza i ostatniej miesiączki na czwartek :-) więc rozbieżność maleńka.

Ribi - niepokój, kołatanie serca to mogą być objawy porodu. Co do pocenia to nie wiem, jeżeli tak to powinnam już rodzić kilka razy bo non stop mi gorąco :-D Mam nadzieję, że lenistwo to objaw bo dziś to tylko chodzę do kuchni po herbatę i do kibelka na siku, tyle mam energii :-)

No duży ten mój chłopak;-) Wczoraj go ważyliśmy i ma już 5kg, mój M twierdzi, że ja mam w mleku jakieś sterydy;-)
A co do fryzurki, to tatuś ciągle mu przylizuje włoski, a mamusia stawia irokeza;-)
Czytam posty niewypakowanych Mamuś i czasami ogarnia mnie tęsknota za tym co czułam będąc w ciąży, nawet za zgagą hihihi Ale najbardziej za kopniakami Miśka w brzuszku;-) Chyba powinnam być non stop w ciąży;-)

reklama
catelin - jeszcze dużo nas zostało, połowa pewnie :) W końcu urodzisz i będziesz się cieszyć maluszkiem. Pociesz się, że w najgorszym wypadku to i tak już tylko kilka dni :)
Teraz i tak jest dobrze, bo wyczekując na forum z innymi babeczkami na ich dzieciaczki to szybciej leci czas. Gorzej jak już położą do szpitala, tam w bańkę dopiero idzie dostać...

Do góry