reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

okatkao1993 ja bym sobie odpuściła przed samym porodem, bo możesz jakąś infekcję złapać i maluszka potem zarazić. Ja też chętnie bym poszła, ale się boję.

Ja chyba mam już jakąś depresję przedporodową, ile mozna czekac??? Pozatym mam problem z wypróżnieniem, nic mnie nie rusza.Normalnie jestem zakorkowana z każdej strony:zawstydzona/y:
U mnie kompletnie nic się nie dzieje, skurczy brak, brzuch miękki, nawet przepowiadających nie mam wcale, chociaż ćwiczę, skaczę , myję okna....no tragedia. I te setki telefonów do męża...już?? już?? ..bo już do mnie chyba boją się dzwonić. Mały wychodź, błagam!!!!!

reklama
lece z nowinami z porodówki :-)

!!!!! UWAGA UWAGA !!!!!!

DZISIAJ 18.01.2011
GODZ 11:20
NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ ANTOŚ
SYNEK FOGI

waga 4060g
długość: 57 cm

10 punktów :-)

GRATULACJE KOCHANA

Ribi - kto wie. Ale najbardziej się boję, że jak się zacznie to wpadnę w panikę i nie będę wiedziała co robić :-) Z jednej strony chcę ale z drugiej to cykora mam coraz większego. Najgorzej, że dziś ciężko mi się coś oddycha chyba coś mnie bierze znów. Ale brzuch jakiś dziwny i wogóle mam wrażenie, że obniżył mi się przez noc ogromnie. Ale cholercia nic nie boli :wściekła/y:

Ribi - kto wie. Ale najbardziej się boję, że jak się zacznie to wpadnę w panikę i nie będę wiedziała co robić :-) Z jednej strony chcę ale z drugiej to cykora mam coraz większego. Najgorzej, że dziś ciężko mi się coś oddycha chyba coś mnie bierze znów. Ale brzuch jakiś dziwny i wogóle mam wrażenie, że obniżył mi się przez noc ogromnie. Ale cholercia nic nie boli :wściekła/y:

ale każda z nas ma takie odczucia....każda czeka na tę chwilę ale się boimy....ja ogólnie staram się pozytywnie do całej akcji podejść....czyli wszystkie urodziły to i ja urodzę:) A ból będzie tylko właśnie boję sie tego jak duży....wiem, że będzie bolało ale jak bardzo nie wiem....i tego się boję....myśl pozytywnie a będzie dobrze:)

fogia już ma swojego Antosia:) i jaki duży:) oby mój poszedł w ślady swojego babyboomowego kolegi i wychodził:-D:-)
czas mi się brać za dalsze przygotowania, włączam bzykarkę, trzeba sobie nogi wydepilować;pp

kurcze dziewczyny ja juz nie wiem czy mogę dziś rodzić, bo u nas trochę załało drogę do mojego szpitala: póki co jest przejezdna:) ale jak zaleje całkiem? Będą jaja:)

Dziewczyny my już po wizycie u pediatry.
Tomcio od wypisu przytył 400 gram :) Wszyscy podziwiali jego włosy :)

Lekarz przepisał nam krople na te ropiejące oczka i jak nie minie przez 4 dni to do okulisty. Co do więzidełka to byliśmy od razu u laryngologa ale nie chciał podcinać bo za grube i bardzo by krwawił. Mamy się skontrolować za miesiąc u niego i zobaczymy.
A ja w takim razie nie wiem czy go przystawiac do piersi czy nie, bo znowu mnie pogryzie :(

Ciekawe ile dzisiaj będzie dzieciaczków :)

mnie ból tak nie przeraża co taka zależność od innych... Mam ogólnie trudności z przyjmowaniem pomocy, zawsze chce wszystko robić sama a wiem, że podczas porodu się nie da. Przeraża mnie też wszystko co związane z fizjologią kupy, siki i rzeczy które sie mogą po drodze przydażyć..
pocieszenie w tym,że po kilku dniach wypuszczą mnie do domu i tych ludzi już może nie spotkam;)

Ribi: podlało drogę wrocław- trzebnica? oby nie koło widawy, bo jakby co ja tamtędy też muszę przejechać;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry