Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nieprawda, mi się nie spieszy, bo nie możemy sobie jakoś ogarnąć naszego przemeblowaniamonia-t Ty mi tu nie mów że ten nieppokój i pocenie to nie zwiastun porodu....sama chciałabyś być już w terminiekopiko powiadasz? mniam bardzo lubię te cukiereczki są mniamuśne.....nie dawaj się malutkiej wiesz ona się zz Tobą umówi a później ucieknie tak jak mi fogia
![]()
Poza tym mi jest dobrze w ciąży :-) malutk_a widzę podobnie 
A co do wagi, to wiadomo, że nie do końca można polegać na pomiarach, a najważniejsze, żeby córcia była zdrowa, masę zacznie robić po porodzie - będzie wam lżej rodzićZdecyduj się w końcu kochana!!!! Powódź ma ci przeszkodzić???kurcze dziewczyny ja juz nie wiem czy mogę dziś rodzić, bo u nas trochę załało drogę do mojego szpitala: póki co jest przejezdnaale jak zaleje całkiem? Będą jaja
![]()
kurcze dziewczyny a mój jak poszlismy o 11 na spacer i zasną.. wrócilismy o 12. to go rozebrałam na spicha.. no i dalej spi ... i nie ma zamiaru wstawac.. a ja chyba ide po laktator..