• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczen 2011

A ja czuję się coraz gorzej:(
w dodatku brzuszek coraz bardziej boli, tak bardzo chciałam się rozpakować, a teraz modle się żeby nie dziś bo nei mam siły rodzić, idę po termometr bo chyba gorączka mnie nawiedziła:wściekła/y:

reklama
mój mały cały czas marudny, jeszcze czkawka go obudziła kurde:wściekła/y:

w du.. usypianie, szkoda słów, bo znowu nie popisze

idę zaraz leżeć, to już moja pora

spokojnej nocki
i porodówki;-)

Witam wieczorkiem,
u mnie dalej nic sie nie dzieje, wiec jutro rano musze sie stawic w szpitalu... Najgorsze, ze nie wiem kiedy tak naprawde beda mi wywolywac, czy beda czekac czy nie... No ale skoro lekarka stwierdzila, ze mam sie stawic to sie stawie, w koncu dziecko najwazniejsze.
Nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrze, jesli nie to zycze owocnej nocki i szybkich porodow :)
W razie czego bede pisac do bialej sms.

Malutka zdrowka zycze! Oby szybko przeszlo!

Ostatnia edycja:
Ja Dziewczynki wpadlam sie pozegnac bo nie wiem czy jutro bedzie czas- okolo poludnia jedziemy do szpitala.
Powiem wam ze sie ciesze strasznie i teraz nie liczy sie nic poza tym ze jade po naszą dziecinkę :-D.
A tak sie balam ze przez te wszystkie problemy nie bede umiala sie cieszyc- głupie myślenie! Nie da sie nie cieszyc :-D

Jak mnie przyjma i porobia badanka to dam wam znac co i jak- napisze najprawdopodobniej do Claudia4you.

Pozdrowionka,
Bede trzymac kciuki za cala reszte nierozpakowanych stycznioweczek :-)

Malutka, trzymaj się kochana, weź ciepły prysznic i do łóżka.

Katka
mi się jakoś strasznie nie spieszy, tak jak pisałam już kiedyś, młoda może spokojnie po 29 wychodzić, ale co moje dziecko wykombinuje- hmmm pewnie ono samo jeszcze nie wie:-)

Widzę, że jutro dużo laseczek wybiera się do szpitala i wróci już ze swoimi skarbami... Oby wam to szybko i jak najmniej boleśnie poszło:-) Na bb zostanie pewnie garstka niedobitków i będziemy czekały do wiosny:-)

Powodzenia dziewczyny będziemy mocno trzymać kciuki żeby poszło szybko i sprawnie i jak najszybciej mogłyście przytulać swoje Maleństwa:-)

Idę już spać, mała strasznie się wierci i boli cały brzuchol, mam nadzieje że się nie rozłoże.

Gosia dzieki, jak bede wiedziala kiedy beda mi wywolywac to napisze sms do bialej, bo byc moze jeszcze nie jutro . Boje sie zebym nie musiala czekac kilku dni. No chyba ze samo sie ruszy, ale cos nie chce mi sie juz w to wierzyc ;)

reklama
Ok dziewczyny Ja mowie dobranoc..hmm nie wiem czy mam komu haha bo maly ruch dzisiaj :) Ide sobie pod prysznic no i do jutra.JA jutro mam wizyte u poloznej ale tak bym chciala jej nie doczekac..boze naprawde jestem juz gotowa do przyjecia mojego dzieciatka chce go juz utulic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry