reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

jakoś się zasiedziałam...
miałam już wyłączać kompa, jak zobaczyłam twojego posta i teraz to już twoja wina, że nie śpię ;)

ty też zjedz coś energetycznego, żebyś miała dużo siły :)
a więc jedziecie?

Życzę powodzenia i dobrej ekipy położnych i lekarzy.

Jednak "już" się położę. Papa

Ostatnia edycja:
reklama
póki co liczę i patrzę jak tam skurcze....mój mąż na chwilę poszedł się położyć....ja narazie skaczę na piłce....może się uspokoi a może akcja się rozwinie....hmmm chyba się boję co będzie....:)

a co ile teraz masz te skurcze? Jeśli dalej co 5 min., to akcja już jest rozwinięta :)
może jednak jedźcie. Raczej nie przypuszczam, żeby mąż usnął
a warunki na drodze są chyba takie sobie

Trzymaj się Ribi, uciekam

skurcze co 5 minut...idę się powoli ubierać...a jeszcze zgaga mi dokucza normalnie masakra:) Jak akcja się rozwinie to jutro rano mnie nie będzie....dobranoc i trzymajcie kciuki:)

witajcie,
ribi, gogi - trzymam kciuki!!że już tulicie maleństwa:)

U mnie wszystko się wstrzymało, wczoraj wyleciał mi jakiś kawałek katarku, podjarałam się że to czop ale to chyba tylko fałszywy znak:( bo był jeden i mały...

Trzymam kciuki żeby ruszyło się na gorącej!!

No ciekawe jak tam Ribi... Czyżby była już na porodówce? No, ale w sumie na gorącej nic nie ma. Ale może osoba, która dostała do niej smsa jeszcze śpi?;-) No nic. Jasio nakarmiony, to idę dalej spać. Może jak wstanę, to już będzie coś wiadomo:-)

witajcie,
ribi, gogi - trzymam kciuki!!że już tulicie maleństwa:)

U mnie wszystko się wstrzymało, wczoraj wyleciał mi jakiś kawałek katarku, podjarałam się że to czop ale to chyba tylko fałszywy znak:( bo był jeden i mały...

Trzymam kciuki żeby ruszyło się na gorącej!!

Muszę Cię rozczarować, wszystko ustało, tylko dalsza część czopa odeszła. Może dziś??? Ribi mnie wyprzedziła, bo jak już miała skurcze co 5 min to chyba już to...

Witam z rana :)

Ribi - ciekawe jak akcja, myślę, że jest u Ciebie w toku i obyś jak najszybciej tuliła maluszka :)

Ja znowu z rana miałam pełno czegoś krwistego... szkoda gadać...

Mąż szedł zaprowadzić dziewczynki do szkoły i bułeczki kupi w drodze powrotnej. Głodna jestem jak wilk, już czekam na niego z szyneczką na te bułki :)

reklama
Już myślałam, że wieści od Ribi na gorącej... Pewnie się teraz męczy... Trzymamy kciuki!

A ja muszę wstać, wziąć prysznic bo idę na 10 do internisty po zwolnienie.

Ewcia Ty masz dzisiaj wizytę? Ciekawa jestem co tam Ci lekarz powie? O której masz?

Do góry