F
fogia
Gość
Hej dziewczyny
wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam miłego dnia. Zaraz zmykamy do mojej babci na obiad, mamy zjazd rodzinny z okazji urodzin mojego M. Dodatkowy plus sytuacji jest taki, że babcia mieszka w starej kamienicy gdzie nawet w takie upały panuje przyjemny chłodek.
wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam miłego dnia. Zaraz zmykamy do mojej babci na obiad, mamy zjazd rodzinny z okazji urodzin mojego M. Dodatkowy plus sytuacji jest taki, że babcia mieszka w starej kamienicy gdzie nawet w takie upały panuje przyjemny chłodek.

ale wczoraj po poludniu i dzis reano bylismy z mezem i dziecmi szwagierki i nasza niunia nad jeziorem i jak weszlam nogami we wode w ten upal to niemoglam sobie odpuscic i sie wykapalam i poplywalam i w dupie mialam gadaie ze w ciazy niepowinno sie kapac w jeziorze bo infekcje mozna zlapac najwyzej bede brala tabsy do cipki i kemik na swedzenie ale wpowiem wam ze bylo bosko sie ochlodzic w jeziorze a ja kocham plywac i niezaluje ale troszke martwie sie jak te upaly znosi moj groszek w dodatku pod warstwa mojego tluszczyku