reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
claudia brak słow zeby opisac jak bardzo mi przykro i serce sie ściska z żalu:-(
Modlcie sie i trzymjcie jakos. Pamietaj ze roznie to bywa i cuda sie zdarzaja, nawet przy najgorszych prognozach, wiec zawsze jest szansa ze moze byc dobrze albo chociaz lepiej:-)
Modlcie sie i trzymjcie jakos. Pamietaj ze roznie to bywa i cuda sie zdarzaja, nawet przy najgorszych prognozach, wiec zawsze jest szansa ze moze byc dobrze albo chociaz lepiej:-)
Malutka...
Fanka BB :)
Claudia brak słów nawet nie wiem co napisać, trzymajcie się kochani, będziemy wszyscy się modlić za waszego synusia.
Claudia - jest mi bardzo przykro z powodu tego co Was spotkało. Ale wiem też, że miłość i determinacja mamy jest najważniejsza i wierzę, że Michaś to silny chłopiec i że z tego wyjdzie. Życzę Tobie i Twojej rodzinie dużo siły - dla siebie i dla synka.
martusionek
Caludia serduszkiem i modlitwą jestem przy Was, musi być dobrze.
A ja wpadłam zobaczyć czy tylko mnie i Tomusia zaskoczył luty ale wiedzę,że poniektóre z Was też a więc będziemy mamusiami lutowymi;-) u mnie po wczorajszym KTG dwa porządne skurcze, których nie czułam i dużo tego napinania było, jutro znowu KTG a w czwartek decyzja gin co dalej ale chyba sama pójdę do szpitala. Tylko jeszcze tego kataru muszę się pozbyć
Miłlego dnia Wam zycze
A ja wpadłam zobaczyć czy tylko mnie i Tomusia zaskoczył luty ale wiedzę,że poniektóre z Was też a więc będziemy mamusiami lutowymi;-) u mnie po wczorajszym KTG dwa porządne skurcze, których nie czułam i dużo tego napinania było, jutro znowu KTG a w czwartek decyzja gin co dalej ale chyba sama pójdę do szpitala. Tylko jeszcze tego kataru muszę się pozbyć

Miłlego dnia Wam zycze
Patrycja89
Mama Kubusia
Claudia, nawet nie wiesz jak mi przykro. Nie chce sobie nawet wyobrażać co czujesz. 
giovannessa
O Boże, Claudia, tak mi przykro, słów mi zabrakło, ale jestem z Wami myślami i mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle...
Ostatnia edycja:
reklama
marisax
Zaciekawiona BB
Aż mnie zmroziło....claudia, nie traci nadziei kochana....dużo siły dla Ciebie i Michasia!
Podziel się: