Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie daj sie wkrecic tak jak ja - najwazniejsze ze przybiera!!! jak tez to przerabialam ale dobrze, ze pogadal sobie z moim profesorkiem jak bylam na wizycie kontrolnej i on mnie bardzo uspokoil - do tej pory nie podalam mleka modyfikowanego, karmie tylko piersia - czasem musimy powalczyc by natalka sie najadla ale coz...witam,
sorki ale nie nadrobię Was dziewczynki z braku czasu...;/
wczoraj byliśmy na szczepieniu, 3 ukłuciaw czasie szczepien bardzo nie płakał szybko sie uspokajał ale w domu była masakra
nóżka mu spuchła, bolała go, płakał tak strasznie a ja z nim aż mi się coś robiło
( nie chciał jeść bo przy szczepieniu kazała mi go tak trzymać jak przy karmieniu a ja głupia posłuchałam i nie chciał w ogole jeśćz piersi ani leżeć w takiej pozycji tylko pionowo
przysypial tylko w pozycji pionowej, pomogło smarowanie nóżki Altacetem w żelu, ćwiartka czopka od bólu i gorączki no butla sztucznego mleka
( z tych nerwów i stresu niecałe 10ml tylko odciągnęłam...
jak zjadł to spał 3 godz i taty na brzuchu i mu minęło... dziś już lepiej na szczęście
ale mi bardzo źle z tym, że sie tak męczył....
waży 4 kg i zdaniem pani pediatry to za mało bo pownien 700 g na misiąc co najmniej czyli najmniej brakuje mu 150g, kazała mi odciągać by sprawdzić ile go mam i dawać z butli i za dwa tyg zważyć, połozna i pięleniarki mówiły, bym nie martwiła się bo jest ok i karmiła dalej jak karmiłam...