reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Blondi ja tez jem wszystko. Delicje to nawet w duzych ilosciach i Julci nic nie jest. Codziennie rano robi spora kupke, pozniej w ciagu dnia tez sie zdarza :) przemiana materii wysmienita.
MartaPe my bedziemy szczepic raczej tymi bezplatnymi szczepionkami- tak jak juz kiedys pisalam- wcale nie ze wzgledow finansowych tylko z przekonan;)
My poza tym czekamy az nasze dziecko skonczy trzy miesiace bo jestem zdania ze takie maluszki maja za slabe organizmy na taka ilosc szczepien- ale to tylko moje osobiste zdanie i do niczego nie namawiam:)

reklama
Blondi-Ja wszystko wcinam delicje,czekolade wszystko...................procz kiszonej kapusty grochu i fasoli.... juz od [oczatku marca jem smazone a to rybke a to mielone a to schabowe kurczak i jest ok.... dzis np.spala d0 6stej 20 od 22:) jak juz tyle maluszek nie ma kolek to juz nie bedxie

martaPe-ja szczepilam 5w1.... odradzila mi te bezplatne ze wzgl na to ze sa przestazale i ze zawieraja rtec.... nic nie ulepszaja ich. i zaszczepilam tymi platnymi a poczatkowo bylam bardziej nastawiona na bezplatne.....
Maluta szczepienie dobrze zniosla zadnej goraczki ani nic nie miala,nie marudzila:)
wybor nalezy do Ciebie:)

MartaPe - ja teraz szczepiłam InFanix Hexe ( 6 w 1 ) , a nastepną kupuje Infanix Hib i IPV
uciekam budzi Tomka :) moze jeszcz uda sie wyjsc na spacerek :) taka pogoda trzeba korzystac:)

ja 5w1 i pneumokoki....

wlasnie bylam zalatwic chrzciny .... mamy 10 kwietnia o 13. dzis zaliczylismy 2 spacerki macius teraz wcina obiadek:) z piersi oczywiscie

Witam po długiej nieobecności, najpierw nie miałam czasu, potem komputer nam się zepsuł. Postaram się dzisiaj nadrobić zaległości, o ile Michaś mi na to pozwoli.
Jesteśmy już tydzień po kontrolnym pobycie w szpitalu, na szczęści wszystko z Miśkiem w porządku. Teraz jesteśmy pod opieką kardiologiczną, pani doktor straszna jędza, ale na szczęście jedna z najlepszych specjalistek w swojej dziedzinie. I choć ekg i echo serca Miśka prawidłowe, to przy jego MCAD-dzie, opieka ta jest niezbędna. 14 lipca będzie miał podłączony holter, który będzie monitorował przez 24h pracę jego serca. Jutro jedziemy na usg bioderek a w środę kolejne szczepienia.
Nie wiem jak wy, ale ja zaczynam mieć mega huśtawki nastroju, a obrywa się mojemu M. Jak nie ma powodu to go sama wynajduję. Masakra jakaś, sama siebie już przestaję lubić.

ja tez starsznie humorzasta osttanio jestem i moj biedny M. zbiera wszytskie moje humorki ale staram sie wyciszac i nie denerwowac niestety nie zawsze to takie proste:-(

Po długiej nieobecności witam się i ja. Nawet nie miałam kiedy wchodzić na BB bo przez te biegunki dziecko stało się wymagające. U nas już ok - od tygodnia jest spokój. Wyszło, że Wojtek nie ma skazy białkowej, ale nietolerancje laktozy, więc z karmieniem jest trochę zabawy, ale dzięki Bogu nareszcie jest ok;)

a mozesz mi napisac jaka jest róznica miedzy skaza bialkowa a nietolerancja laktozy??

Ja szczepiłam 5w1 i rotawirus.

Dziewczyny jak wasze maluszki zachowuja sie po jedzeniu??
U mnie czy to po piersi czy po butli bore Bartka do odbica a on sie wtedy wije napina i placze tak krzykliwie i sie martwię.....za chwile sie to uspokaja ale ten pierwszy moment po jedzeniu nie jest spokojny dla niego....

Ja byłam z wiki u lekarza i co?? I wielka DUPA :( Na oskrzelach tak furczy, że masakra :( Antybiotyk na 6 dni i zakaz wychodzenia z domu:( A więc jesteśmy uziemieni :(
Mam dość :(

Ribi myślę że to nie jest grzech mieć beagla w Norwegii to są fajne psiaki i też wymagając, a tu z tego co widzę są różne psiaki . A moja to Alaskan malamut ta sama grupa ale inne przeznaczenie są wieksze i masywniejsze.
Blondi ja również już próbuje wszystkiego ostatnio nawet pizze jadłam

reklama
...my od wczoraj mamy nowego pieska brazowego labladora o imieniu pepe. mieszka w lesniczowce. zapomnialam sie pochwalic:):-D
joasiub. - zdroweczka dla Wikusi!

bedac dzis na spacerze z dziewczynami odwiedzlam ogromniasty salon z oswietleniem w zasadzie dwa i znalazlam lampe, ktora bym bardzo chciala - to stojaca piekna pokojowa dostojna lampa z drwnianna noga i piekna podstawa w kolorze naszych mebli. jest duuuza i piekna, zakochalam sie w niej - moj maz powiedzial NIE:no:, nie zaakceptowal tej milosci... bo stwierdzil ze 1000 zl to troche wiecej niz on przewiduje wydac na lampe (dotyczasowa cos nawalila i pisze w ciemnosciach), musze go przekonac do tej milosci:-D

Ostatnia edycja:
Do góry