reklama

Styczen 2011

reklama
Elinka39 witamy serdecznie:)

Piję kawkę zjadłam warzywka z patelni....spokój cisza,idę zaraz pranie porozwieszać.... ech niestety obowiązki wzywają...humor mam jakiś wisielczy dziś...wyjdę na spacerek później moze mi się polepszy:0

Dzis nocka troche lepiej- dalej przerwy miedzy karmieniami krotsze niz byly, ale wpadlismy na pomysl zeby zaslonic okno no i pospala do 9:-). W dzien je co 2h - chyba troche czesto.

Witam sie i ja:-)

Nocka u nas bardzo ladna...Bartus spal od 20.45 do 6 rano:-)
Teraz spiocha u mnie na brzuchu ale zaraz postaram sie Go odlozyc do lozeczka...moze sie nie obudzi....od dzis chce Go uczyc spac w dzien w lozeczku,najgorzej ze mi samej sparwia przyjemosc jak on spi na mnie ale wiem ze pozniej moge miec problem jo on w dzien nie bedzie chcial spac sam...pod nami remont i wala mlotkiem...masakra.

A jak Dziewczyny jest u Was ze spaniem Waszych dzieciaczkow w dzien??

I ja się witam :)

Tomek pomimo, że wypił 150 ml mleka enfamil to obudził się jeszcze szybciej niz jak moje pił :( I o co chodzi??? Czy to moje dziecko ma jakiegoś tasiemca czy co???????

Włączyłam pranko, za oknem piękne słoneczko :) Jak Tomcio wstanie idziemy na spacerek, bo ma być u nas dzisiaj 16 st :)

Titam nowa mamusię:)

A podajesz mu mleko AR?? pediatra Wam zalecila?? Bo pamietam ze pisalam ze Twoj synus bardzo ulewa...

i ja się witam z rana:) głowa mi pęka...znowu mam chyba problem z zatokami albo zaczyna się migrena, bo coś oczy też mam "prześwietlone". Póki co wzięłam apap ale jak nie pomoże wezmę Ketonal. Najgorsze bo nikt mi nie pomoże zaopiekować się Maćkiem a wiecie jak to jest gdy głowa Ci pęka....Póki co liczę, że za chwilę przejdzie i może się wybiorę do factory zobaczyć co i jak...może coś kupię:)

ewelina witaj u nas...wstaw sobie suwaczek i czekamy na fotkę Twojego brzdąca:)

ribi a mozna ketonal jak karmi sie piersia??
wspolczuje migreny....znam ten bol az za dobrze:-(

Hej dziewczyny, dzisiaj troszkę lepiej...
ale smutno mi było bo wczoraj zostawiłam małego a on nie spał i ledwo wyszłam i płakał
a ja musiałam iść na autobus
czuję się źle z tym:zawstydzona/y:

co do bólu głowy, to mnie boli od kilku dni - prawie cały czas, wieczorem ból się nasila
ja też tak jak Ribi mam problem z zatokami, ogólnie cały czas zatkany nos

jutro punkcja - mały od soboty jest bez antybiotyku, trzymajcie kciukasy za niego

boję się aby ta pleotocytoza nie wzrosła:-(

claudia bidulko to musialo byc ciezkie jak on plakal a TY musilas isc...tule mocno...juz niedlugo bedzie w donku i caly czas bedzie przy Tobie:-)

Trzymam kciuki:-)

Dzis nocka troche lepiej- dalej przerwy miedzy karmieniami krotsze niz byly, ale wpadlismy na pomysl zeby zaslonic okno no i pospala do 9:-). W dzien je co 2h - chyba troche czesto.

jak jest tylko na piersi to chyba takie akuratne te przyrwy.

Witam się i ja:)

witamy nową mamę:)

ribi - współczuje bólu głowy, ale mnie dziś też bolała, może odczuwamy przesilenie wiosenne:-D

gogi - mój Maciej żadnego smoka nie toleruje:( na szczęście nauczył się ssać kciuka i jak jest marudny wkłada kciuka i kwadrans mam spokoju:) ja tam wolę żeby ssał kciuka, teraz wogóle Maciuś się zmienił bo potrafii leżeć obserwować wszystko w ciszy, już nie będę go uczyć smoka,szkoda tylko że tyle smoczków kupiłam, teraz jak znajoma była i dwuletnia Agata ze smokiem smiga bo się oduczyć jej trudno to wolę potem nie oduczać smoka, a teraz jest coraz lepiej najgorsze już za nami, Maciuś uregulował sobie już żołądek:)

dziewczyny a ja dziś frytki robię na obiad z kotletem w panierce czosnkowej:) ostatnio po tej panierce Maciuś jadł normalnie, wiec już mam to sprawdzone, a zobaczymy jak po frytkach, chociaż jak po plackach ziemniaczanych mu nic nie było to pewnie i po frytkach nie będzie :) ostatnio jadła też oliwki zielone i Maciuś spokojnie przespał 8 godzin w nocy:)

Ribi mam nadzieje, ze bol glowy przejdzie!

Blondi oj wierz mi ze nie chcesz nauczyc synka ssania kciuka ;) smoka latwiej oduczyc, zawsze mozna w ostatecznosci go schowac i dziecko najpierw poplacze a potem zapomni.
A kciuka nie odetniesz ;) Naprawde wiem co mowie, bo moja siostra walczyla z synkiem ktory ssal kciuka barzdzo dluga, cuda na kiju z tym palcem robila zeby nie ssal ;) Na szczescie sie udalo, ale bylo ciezko. No i ssanie kciuka powoduje wady zgryzu, nie wiem czy nie bardziej niz smoczek, bo zabki sa wypychane do przodu...

Rowniez witam nowa mame :)

Claudia oczywiscie kciui zacisniete!

Ostatnia edycja:
A my juz po spacerku, troszke wieje, ale w sumie jest cieplo. Ala juz nie spi, cos dzisiaj kiepsko ze spaniem w dzien.

Olandia moja Ala je róznie, ostatnio juz raczej co 3 godziny, ale czasem bywa ze co godzine, dwie. Nie wiem od czego to zalezy, czy od tego co ja zjem i czy w ogole zjem, bo czasem tak mi sie nie chce jesc, ze na sile nie wpycham.
Ribi wspolczuje migreny. I co, przeszlo po Apapie? Jak cos to dawaj mlodego z butla do mnie, zaopiekuje sie nim, nie ma problemu.

reklama
my też po spacerku.
najpierw zachustowałam Alę żeby do piwnicy zejść przejrzeć zapasy, a ona tak słodko zasnęła, że nie miałam sumienia jej budzić i zarzuciłam męża bluzę i na spacer.
zaliczyłam aptekę, kupiłam piękną torebkę a potem park.
teraz mała wcina a ja będę melanżować bo obiad gotowy :-)
miłych spacerków-jest pięknie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry