reklama

Styczen 2011

martusia - ja mam z kamisa, też dobra, ale jak zachwalasz z winiary to napewno kupie przy okazji:)

Taka ładna pogoda a my raczej na spacer nie wyjdziemy bo tak mi zeszło dziś ze wszystkim dopiero obiad koncze a gdzie tu się ogarnąć wiec spacer może jutro :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)

Ja na spacer z chłopakami wysłałam dzisiaj mamę i sobie czekam na mężucha bo zaraz z pracy wróci.

Też mam pomidorową na dwa dni i spokój.

Dzisiaj pięknie oby tak dalej.

Elinka- witam :-)

biala a jaka jadlas bo ja mialam ostatnio czoskowa z sosem slodko kwasnym,a jeszcze mam do zrobienia pikantne skrzydełka z dipem barbecue...... a wiesz ze w makro jest ta panierka tylko ''goła'' w opakowaniach 0,5 kg chyba ,zielone takie firmy cykoria za coś koło 4 zł...mozna pomieszać z przyprawkami i wyjdzie podobnie:) tylko dipy lipa...bo nie zrobie,chociaż tez mozna pomieszac przyprawy z keczupem i majo i moze wyjdzie.

My tez juz po spacerku w chuście i też jest już wiosennie.
Blondi ja już też jadłam frytki i małemu nic nie było, a co do kciuka to mojej koleżanki córeczka też nie polubiła smoczków i kciuk okazał się najlepszy.

Aniwar tak pediatra nam zalecił na noc aby dłużej pospał, bo nie powinien juz niby jeść w nocy co 3h. I Ulewa tomcio. Ale niestety u nas po tym modyfikowanym krócej spał niż po moim :( Ja tez już chce aby spał dłużej w nocy. A ty jakie podajesz mleko???

Ja juz jadłam frytki wiele razy i Tomkowi nic nie było :)

reklama
jestem....głowa całe szczęście przestała boleć więc to nie migrena...uff:) Poszłam z Maciusiem na spacer do centrum handlowego i oczywiście nic nie kupiłam....poprzymieżałam buty i jakoś były bez wow ale znalazłam kurtkę dla Maćka na lato. Muszę kupić jakąś kurtkę taką z cieńszych żeby była na teraz (wrzucić na cieplejsze ciuszki) i na lato (taka chroniąca od wiatru). Fajne kurteczki ale nie wiem jaki kolor kupić więc muszę zabrać męża niech też decyduje;) A wy kupujecie jakieś kurteczki dla dzieciaczków?
gogi Kochana buty są nawet i fajne ale ja chcialam coś z klasycznych bo potrzebuję kupić na chrzciny i jeszcze takie do biegania na spacery...ale stwierdziłam, że umówimy się tam na kawkę bo siąść jest gdzie a ja tam na piechotkę sobie dojdę:)

Kurcze te Wasze dzieciaczki tak długo śpią. Maciuś już i tak robi postępy bo zasypia ok 19 budzi się o 1 i tak ok 5-6. Ale w dzień śpi tylko na spacerze, a póxniej nie za bardzo chce(teraz zasnął).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry