Witam z ranka wraz z chłodnym powiewem wiatru dla orzeźwienia

No ja dzieci zaprowadziłam do przedszkola ale dziś ledwo co bo juz umieram przez te bóle brzucha

Nawet brałam na noc jedna ta tabletke rozkurczową co mi ginka przepisała jak się bede męczyć i nic lepiej...całą noc przez to nie spałam...dobrze, że za tydzień ma wizyte ale i tak sie troche boje zebym nie miąła znów tego rozwarcia...to jest śmieszne bo przecież powinno byc tak , że im więcej ciąż to jakos lepiej sie je powinno przechodzić, a nie coraz gorzej
Ribi to życze wspaniałego odpoczynku

Joasiu to faktycznie masz dziś latania...mam nadziej, ze uda Ci sie wszystko pozałatwiać

I napisz co tam lekarz z tą szyją powie...może tylko cos do smarowania przepisze i bedzie ok;-)
Carri dobrze jak te wyniki na toksoplazmoze wyszły dobrze

A musisz za kazde sama placić? czy to jest rutynowe badanie niepłatne w ciąży? Bo tak mnie to ciekawi...bo tutaj musze placić 25euro

I szkoda, że usg dzis nie będą Ci robić...i napisz jak po wizycie będziesz
buzok14 to Gratulujemy Dzidziusia

Mam nadziej, ze wszystko dobrze ze zdrówkiem i z samopoczuciem;-)
KasiaWie no ktos cie tam pamieta hahaha;-)

Fajnie, ze sie odezwałaś

Mam nadziej, że się juz czujesz znacznie lepiej niż na początku!!!! I bedziesz tutaj częściej zagladała no bo ja tez sie zebrałam jak mam spokoj to aż się relaksuje tutaj;-)

Pozdrawiam Cieplusio
ariska mam nadziej, że u Ciebie dziś humorek znacznie lepszy niż wczoraj;-)

Wiesz jak to jest czasem faceci troszke czasu potrzebuja by zrozumieć jak sie czujemy, a jak zobaczy to może tez bedzie inaczej...mój to dopiero teraz tak całkiem daje mi luzy i rozumie no tylko trzeciej ciązy trzeba do tego było haha Ale teraz też wiadomo potrzebujemy być dopieszczane pod kazdym wzgledem;-)