Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my po spacerku i Mała dalej daje popalić nie mogę odejść nawet na krok bo od razu płacze, a ja muszę coś porobić bo niestety samo się nie zrobi
od wczoraj Mała wkłada rączkę do buzi:-)
Ależ pogoda do bani. Od rana leje:/
Pół dnia mnie nie było a tu tyle do nadrabiania.
Monia - gratuluję wygranej aukcji. Lolcia - witaj, widzę że Twój synuś to imiennik mojego, napisz coś więcej o sobie weronika - jasne że Cię pamiętamy, ostatnio nawet myślałam o Tobie, zaraz sobie spiszę dane i przekaże 1% na Twoją córę bo ja jeszcze się nie rozliczyłam Iwi - no ja 16 kwietnia 2010 miałam ostatnią @;-) a dwie kreseczki zobaczyłam w dzień dziecka
marisax witaj Fogia - witaj oczywiście że pamiętamy damqelle fajnie że chrzciny udane i pogoda dopisała no i święta osóbka w domu
Wszystkiego naj dla naszych dzisiejszy miesięczniaczków: (sporo ich)
damqelle - piękne zdjęcie ze chrzcin, jak zwykle oczywiście :-) Moja maruda mała śpi. Nie lubię jak marudzi bo przyzwyczajona jestem do jej nieustannego uśmiechu na twarzy. O już stęka
Claudia Twoj maluszek mial bardzo ciezki poczatek.. napewno juz niedlugo "nauczycie sie" siebie i bedzie coraz lepiej
Klaudoos alez Twoj Szymon sie zmienil przez te trzy miesiaceDuzy chlopak
Zapomnialam przywitac nowa mamusieWitaj Lolcia!
Gosiula - tort nie był idealny. Masa cukrowa źle się zafarbowała i goście się śmiali że wygląda jakbym go szynką przykryła. Za to bogracz i nugetsy wyszły rewelacyjnie. a najwazniejsze ze chrzest był piękny wszystkiego najlepszego dzieciaczkom z 4-go
Dzisiejsza pogoda fatalna... Moja Klarcia obudziła się na spacerze i strasznie płakała. Nakarmiłam ją w parku ale nie pomogło. Nie dała się odłożyć do wózka. Musiałam ją uśpić na rękach i później spała 3h. Teraz też zjadła i po pół godziny zasnęła. Ciekawe co będzie w nocy...