reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

reklama
my po spacerku i Mała dalej daje popalić nie mogę odejść nawet na krok bo od razu płacze, a ja muszę coś porobić bo niestety samo się nie zrobi:zawstydzona/y:
od wczoraj Mała wkłada rączkę do buzi:-)

Witam

Ależ pogoda do bani. Od rana leje:/
Pół dnia mnie nie było a tu tyle do nadrabiania.

Monia - gratuluję wygranej aukcji.
Lolcia - witaj, widzę że Twój synuś to imiennik mojego, napisz coś więcej o sobie
weronika - jasne że Cię pamiętamy, ostatnio nawet myślałam o Tobie, zaraz sobie spiszę dane i przekaże 1% na Twoją córę bo ja jeszcze się nie rozliczyłam
Iwi - no ja 16 kwietnia 2010 miałam ostatnią @;-) a dwie kreseczki zobaczyłam w dzień dziecka:-D

marisax witaj
Fogia - witaj oczywiście że pamiętamy
damqelle fajnie że chrzciny udane i pogoda dopisała no i święta osóbka w domu :)

Wszystkiego naj dla naszych dzisiejszy miesięczniaczków: (sporo ich:))

Kamilka - Elfy
Kubuś - Patrycji
Tomuś - Joasiab
Norbert - Karlity
Wojtuś - Ulkan
Mateuszek - Moni_86
Szymuś - Syli
Kubuś -Bialej
Alicja - Zielonej

Ostatnia edycja:
Dzięki fogia, kurczę nie umiem czasem rozgryźć małego potrafi płakać cały dzień..., nic nie pomaga :-(
ja coś robię źle
teraz gada do karuzeli :-)

u nas pogoda była super, ale jakoś się chmury pojawiają...

fogia co u Was?

damqelle - piękne zdjęcie ze chrzcin, jak zwykle oczywiście :-) Moja maruda mała śpi. Nie lubię jak marudzi bo przyzwyczajona jestem do jej nieustannego uśmiechu na twarzy. O już stęka

mój mały płakał chyba z pół godziny, teraz zasypia ale nie wiem czy zaśnie
jestem cichutko jak mysz pod miotłą aby miał spokój

Gosiula - tort nie był idealny. Masa cukrowa źle się zafarbowała i goście się śmiali że wygląda jakbym go szynką przykryła. Za to bogracz i nugetsy wyszły rewelacyjnie. a najwazniejsze ze chrzest był piękny
wszystkiego najlepszego dzieciaczkom z 4-go

mały zasypia, pogoda się popsuła, wieje i pada...
a ja ?
pęka mi głowa

damqelle ważne że chrzciny się udały, idę zerknąć na fotki

reklama
Dzisiejsza pogoda fatalna... Moja Klarcia obudziła się na spacerze i strasznie płakała. Nakarmiłam ją w parku ale nie pomogło. Nie dała się odłożyć do wózka. Musiałam ją uśpić na rękach i później spała 3h. Teraz też zjadła i po pół godziny zasnęła. Ciekawe co będzie w nocy...

Do góry