reklama

Styczen 2011

moja mała dziś ma też senny dzieć ale to przez pogodę. do południa spała, teraz byliśmy na spacerku takim szybkim bo strasznie zimno. a co najważniejsze po prawie 5 dniach zrobiła kupkę - jaka radość, odrazu do męża dzwoniłam z radości :-)

reklama
Mój Tomcio też śpi :) Ale to jego pora :)

Claudia nie ucz Misia do ciszy bo będziesz miała przechlapane. Moja Wiki tak była nauczona i do 3 roku życia budził ją kaszdy najmniejszy szmer.

Claudia nie ucz Misia do ciszy bo będziesz miała przechlapane. Moja Wiki tak była nauczona i do 3 roku życia budził ją kaszdy najmniejszy szmer.

jak mały był przed szpitalem to mogłam odkurzać i walić garnkami a on spał, a dzisiaj chciałam mieć chwilę spokoju i już sama nie wiem co robić, na polu jest głośno i on śpi

Ale faktycznie 4 dużo dzieciaczków się urodziło:-) wszystkiego najlepszego.
Franco tez dużo dzisiaj spał aż się dziwiłam, bo ostatnio tylko raz w ciągu dnia śpi dłużej, a dzisiaj przed spacerem też ładnie spał, a teraz bawi się leżaczku bujaczku zobaczymy jak długo.
damqelle fajnie że chrzciny się udały a zdjęcie Marysi prześliczne pamiątka cudna ( jak mi się to imię podoba też chciałam dać tak córce na imię)

A ja mojego BArtka nie kumam...sasiedzi pod nami maja remont wala wierca i On potrafi podczas tych halasow usnac..jak sa goscie u nas czy my w gosciach to kazdy noralmnie sie zachowuje i tez potrafi spac a jak jestem z nim sama i usnie to pukanie w klawiature ppotrafi Go przestarszyc jak kima...zupelnie tego nie rozumiem....

Dziewczyny a kiedy dzieci roia sobie taka jedna dlusza dzemke w ciagu dnia??
Bartek narazie spi mi w dzien ok 4 h w tym dwie na spacerze a takto ma takie drzemki po 20 minut gora 30 minut....

AsienkaM1986-ale zaszalałas :-)

Madzia Damqelle Iwi -dziękuję za pamięc :-)

Weronika-Twoja córa jakie ma śliczne włoski.W ogóle Emilki to śliczne dziewczynki,sama mam Emilkę ;-);-);-)

Wszystkie dzieciaczki są sliczniutkie :-)

Mój maluszek dzisiaj marudzi po szczepieniu :-( i wsuwa piąstkę :-)

Ostatnia edycja:
aniwar - jak urodziłam Natalkę to po dwóch dniach na przeciwko korytarza wykuwali framugę. Nie można było usłyszeć własnych myśli (akurat robią mega remont) a małą nic nie ruszało. Podobno dzieci nie reagują na wiertarki, odkurzacze itp.
Moja mała walneła mega focha dziś. Chciałam wyjść z nią na spacer po 16 bo mega marudna i nie mogłam jej ubrać. Wpadła w taki ryk że masakra. Ręce mi opadły i ją rozebrałam położyłam do łożeczka i zasneła. Ale dziś pomimo sennej pogody spała może 2 godziny w dzień i je jak kot napłakał. Dziś ma coś około 10 miesięcy więc podejrzewam skok bo przy poprzednim było podobnie. Tata się bawi z nią i zaraz kąpiel i spać.

aniwar - my teraz zrobiliśmy sobie karaoke na isong.pl. cała rodzinka fałszowała, nawet anka która nie umie czytać śpiewała. i Mari od tego wycia postanowiła zrobić sobie dzemkę. ja tez nic nie rusza - jak ma spać to śpi

reklama
Domi daje popalić cwaniaczek mój malutki, najlepiej jak noszę i chodzę, a tak to płacz i to jaki całe osiedle ją słyszy,
jutro jak m będzie miał wolne to rano z Małą na badania a potem do Wisły mnei zawiezie do teściów, trochę odpocznę przynajmniej nie będę musiała sprzątać i gotować, mam nadzieje że teściowa będzie w miarę miła, bo lubi "delikatnie" zwracać uwagę co do Domi, czasami mam wrażenie że chciała by powiedzieć żeby to ona lepiej wychowywała Małą bo lepiej to zrobi niż ja:(
w ogóle jakoś mi ciężko ostatnio, nie mam cierpliwości, a wyrzutów sumienia ogrom:zawstydzona/y:
mam nadzieję że będę miała okazje zaglądać do Was

Dobrej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry