Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
catelin wrzuć to do ciekawych linków.
malutka mi kadrowa kazała odrazu wypisać te 2 tygodnie urolpu.
iwi dziewczyny mi polecily to calcium dla dzieci o smaku bananowym. Placilam za nie 6 zl i jak powachalam to przypomnialam sobie ze kiedys jako dziecko tez je pilamKup sobie i daj dzieciaczkowi 1 lyzeczke tak profilaktycznie
![]()
Dziewczyny w pit 37 ten zasiłek co dostałyśmy z ZUS w czasie ciaży to wpisuje się w emerytury, renty i inne świadczenia ?
jaki zasiłek? jak byłam na L4 to chyba zus przesyłał do mojego zakładu kasę a zakład pracy mi na konto, z zakładu dostałam pit 11 i przepisałam na pit 37... zgupiałam teraz ???
malutka - podobno dwa tygodnie przed zakończeniem macierzyńskiego powinno się złożyć, takie mi pismo przyszło z pracy, ale może każdy zakład inaczej chce.
gdynianka - pewnie że pamiętamy![]()
wstałam już ogarniam wszystko, tylko moje dwa aniołki śpią jeszcze![]()
Ja dostałam z ZUS pit 11A (za L4) i z pracy pit 11. Ale już zrobiłam wszystko i dostanę nawet 110 zł zwrotu będzie :-) Przyszła mi mata edukacyjna ale jak małą położyłam to chwilę popatrzała i się rozdarła, ale to ze zmęczenia bo od razu zasneła. Pogoda szara ale ciepło. Dziś nie chce mi się wychodzić. Uciekam ogarnąć chatę.