hej dziewczyny
witam nowa mamuske w naszym styczniowym gronie
sto lat dla dzisiejszych panienek natalki i alicji, gdyby moja sie tak nie spieszyla pwewnie bysmy z wami swietowaly :-)
nocka normalnie rewelacja (az sie boje zapeszac) toska wstala dopiero po 5 a miska spala do 6 z kawalkiem takie noce to mi sie podobaja wszyscy wyspani. jedziemy dzis do moich rodzicow wiec przynajmniej odpoczne troche od miskuli bo na tapecie bedzie moja mama :-).
ewcia no i w koncu zdj tycka w chuscie
witam nowa mamuske w naszym styczniowym gronie
sto lat dla dzisiejszych panienek natalki i alicji, gdyby moja sie tak nie spieszyla pwewnie bysmy z wami swietowaly :-)
nocka normalnie rewelacja (az sie boje zapeszac) toska wstala dopiero po 5 a miska spala do 6 z kawalkiem takie noce to mi sie podobaja wszyscy wyspani. jedziemy dzis do moich rodzicow wiec przynajmniej odpoczne troche od miskuli bo na tapecie bedzie moja mama :-).
ewcia no i w koncu zdj tycka w chuscie
Błażej zasnął ładnie po kąpieli o 21 ale pobudka była już ok 1.30 pociągnął pierś może z 8 min zasnął i pobudka o 4 w międzyczasie strasznie się rzucał w łóżeczku. Dałam mu pierś to pobawił się chwileczkę i niby ładnie zasnął ale jak go odłożyłam do łóżeczka to dziki wrzask. Więc nie spał praktycznie do 7 rano a ja z nim, nic mu nie pomagało, ani wózek i kołysanie anie spanie z mamą w łóźku. O 7 trochę zjadł i zasnął na 40 min, ale widzę że dzisiejszy dzień nie zaliczymy do udanych bo Mały sam nie wie co chce :-(.