Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dopiero teraz mam więcej czasu, żeby was pod czytać i coś napisać. Od trzech tygodni zostałam z przystojniakiem sama bo mąż wyjechał w delegację. Wraca przed świętami więc już coraz bliżej.
mój mały generalnie jest bardzo poważnym dzieckiem (jak tatuś Natalia jadła z butelki tylko w szpitalu, jak nie miałam pokarmu, w domu nie próbowałam jeszcze jej dawać, ale musze potestować, gdyby gdzieś mnie dłużej zatrzymało... Ale boję się, że może być podobnie jak ze smoczkiem... Spróbujemy, zobaczymy, na zapas się nie martwię. Zgłodnieje, to w końcu zje i z butelkiMonia-t a jak reaguje Natalka jak dajesz jej butlę? ja mojej nie chciałam dawać smoka bo krzywe ząbki itd a jak zaczęła ssać paluszki to na smoka było zapóźno, czasami to wkurzam się nawet na nią że chce wszystko ssać - paluszki, pieluszkę, moją rękę jak gdzieś dotknie jej przez przypadek buzią - poza smokiem. to samo dotyczy smoczka z butli - a z tym to mam problem bo czasami trzeba podać coś poza mlekiem i nie ma jak. a łyżeczką to dobiero jest zabawa