reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

reklama
dziewczyny ja też miewam częste bóle głowy słyszalam od jednej babki że poleca nasypać trochę soli do skarpetki i przyłożyć do głowy i karku. Tylko żeby nie wychodzić po tym na dwór bo bardzo rozgrzewa ale ponoć ból przechodzi;)

A na bóle mięśni , jakieś naciągnięcie czy coś to dobra jest potłuczona biała kapusta ;)

Ja tu gościnnie bo mam remont w domu od paru dni i jeszcze może z tydzień;) bałagan nieziemski heh

Kochane wiecie co moja sasiadka z drzwi obok bedzie sierpniowa mama coreczki :) termin ma na 22 sierpnia !
hehhe bardzo rzadko sie widujemy , zazwyczaj mijamy na klatce . Dzis spotkalysmy sie przed apteka i poooooooogadalysmy sobie . Fajnie mnie sie wydawalo ze jest w ciazy jak ja sie dowiedzialam ze jestem ,ale wtedy to ja wszedzie brzuszki ciazowe widzialam a ona miala taki malutki brzuszek i myslalam ze mi sie przewidzialo . hehheh kolazanka bedzie mnie wprowadzala przez kilka miesiecy zanim moje malenstwo pojawi sie na swiecie :). Moze sie blizej zaprzyjaznimy bo tak to tylko na "czesc" bylysmy.
Wiecie co chyba zaczyna mi sie cos niedobrego w zoladku robic , zaczyna mi sie biegunka i juz raz wymiotowalam dzis . Podobno jakis wirus kursuje zoladkowy . ehhh
malutka daj znac jak wrocisz od lekarza
buzka

To fajnie Rzeczka, że będziesz miała blisko kogoś :-)
A to starsza od Ciebie , czy w podobnym wieku??

Ja przed chwilą jak wstawałam z podłogi to plecami tak zahaczyłam o róg szafki, że chodzić nie mogę, mam tak lekko przeciętą skórę w tym miejscu, boli i szczypie, masakra straszna, o kręgosłup się uderzyłam auć

reklama
claudia uwazaj na siebie!!!
ja sie wzielam za mycie i rozmrazanie lodówki- 1 i ostatni raz to robie, brzuchol boli i kregosłup bo wszystkie elementy mylam w wannie. mam dosc!!!!! jestem troszke glodna, ale chce byc twarda, bo waga za szybko do przodu idzie przez te moje zajawki. jutro robie badania i dzisiaj nic slodkiego nie chce jesc zeby mi cukier za duzo nie wyszedl;)

Do góry