reklama

Styczen 2011

Ja jakos spac nie moge to zagladlam co u Was. Ciagle was podczytuje jak mam wolna chwile. U nas remont- TZ robi z przedpokojem na dole ktorego sciany maja jakies 100lat heh i sie sypia. Masakra. Wszystko trzeba kuc i na nowo tynkowac, gipsowac itd. Dopiero poczatek a juz mam dosyc... A za 2tygodnie slub. Siare dzis zauwazylam :-D i wlasnie czuje jak mnie dzidzius laskocze. Polozylam sie chwilowo na brzuchu i czulam jak sie wierci. Juz sie nie moge doczekac wyrazniejszych odczuc. Mysle ze za max 2tygodnie juz beda kopniaki. Zmykam cos przegryzc i spac.

reklama
A my dzisiaj na spotkaniu aktywnych mam z Torunia byliśmy z Piterkiem. Warsztaty dotyczyły świata uczuc dziecka, fajnie było, tylko mój mały nie bardzo chciał zostać z dziecmi w innej sali no i musiałam mu asystowac w zabawie heheh.

Fajny pomysł z osobnym wątkiem :-D

Witamy nowa mamę

Ja się przyznam, że wczoraj o 21 poszłam spać i nie chciało m mi się już wchodzić na kompa, temu się nie pożegnałam.

Czuję się średnio, bolą mnie plecy strasznie, jak wstałam rano to jak stara babcia :-(
Nie wiem co mi się stało nie mogę dojść do siebie. W nocy miałam ból całego brzucha, dość silny i promieniował na okolicę lędźwiową, dobrze ze trwał tylko ze dwie minutki - ale ten ból brzuszka mnie wystraszył - pojawił się w momencie jak myślałam jak to będzie jak się dziecko urodzi :-D

Dziewczyny, jak ja bym chciała wrócić do formy, ale nie wiem jak

Dzisiaj idę z teściową wybrać firanki do mieszkania , bo mamy od właścicieli i wypadało by je zmienić. Mąż w pracy.

Będę się odzywać.
Z poważaniem - Połamana

Dzień Dobry :)

Claudia4you napewno to nic groźnego :) Będzie dobrze. Mnie też kręgosłup boli okropnie, a co będzie dalej???

Ja na 12 do fryzjera idę :) Kolorek zrobić i troszkę podciąć bo aktualnie jetem w fazie zapuszczania :)

hej dziewczyny..co tam u was mam nadzieje ze wszystko ok i dzidzie maja sie wporzadku...ja dzisiaj wczesniej wstalam zeby zrobic salatke warzywna taka mnie ochota nabrala ze mowie wam...wiec ide sobie teraz zjesc sniadanko i przed tv chwile posiedziec nie wiem czy ktoras z was oglada hausa ale znalazlam swietny jego tekst...."Ma pani pasożyta. Ale proszę się nie martwić. Wiele kobiet uczy się tolerować tego pasożyta. Nadają mu imię, ubierają w małe ubranka, aranżują zabawy z innymi pasożytami..."....ja lece odezwe sie raz po raz ide nakarmic mojego "pasozyta"

witajcie w ten pochmurny dzień,
u mnie w sumie nic się nie dzieje to się za bardzo nie odzywam.
ostatnio mam takie przemyślenia że z mojej ciąży np w rodzinie to się cieszą Ci co dzieci mają, a reszta to raczej ma w d....
jakoś tak przykro bo w sumie zawsze byliśmy zgrana rodzinka a teraz czuję się prawie winna że w ciąży jestem... :confused:
zazdrość, zawiść? :-(
poza tym kłuje mnie coś z prawej strony jakby jajnik, ale czasami tylko więc za bardzo się nie przejmuję, a może powinnam?
ja w pracy przysypiam, zazdroszczę wszystkim które są na L4.
ja niestety ze względu na system wynagrodzenia nie mogę sobie na to pozwolić więc do końca listopada zamierzam pracować.
miłego dnia Stycznióweczki :-)

joasienka - mnie też jakaś depresja ogarnia i też zazdroszczę tym, które moga być na L4.
siedzę w pracy, a chętnie bym posiedziała w domu, coś porobiła... przespała się. dziś mnie kochany synek obudził o 4 i stwierdził że już spać nie chce, tylko będzie się bawił :-)
wyszykował męża do pracy o 5:30 i o 6:30 stwierdził, że jednak jest zmęczony i idzie spać, a mój budzik właśnie zaczął dzwonić wrrrrrrrrr.........

na to kłucie weź sobie no-spę
mnie też czasem kłuje jakby jajnik, lekarz kazał wziąć no-spę

w sumie to mnie zakłuje i przestaje to nie opłaca mi się chyba brać no-spa?
a może to macica się rozszerza?
powiem Wam że moja ginka zapisała mi luteinę i no-spa w razie czego żebym nosiła przy sobie, a póki co nietknięte bo takiej potrzeby nie ma.
no i apap mam zawsze przy sobie gdybym dostała takiej migreny jak kiedyś ale póki co sie nie przydał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry