reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

klaudoos to musisz przetrzymać dzidzię żeby nie była o rok starsza :-) a tak swoją drogą masz już Sylwestra zaplanowanego :-D

nie podam ci wzoru jak się liczy tygodnie ciąży ale wiem że takowy jest

co do kłaków to wiem o czym mówisz mam beagla i się non stop leni....

reklama
Jeszcze mam pytanko. Jak tam u Was mamusie z "ochotą na małe bara bara" :-) bo u mnie jakoś kiepsko i myślałam, że po trzech miesiącach będzie lepiej a tu dalej nic. Czy to normalne.

hmmm.
u mnie bara bara raz na jakis czas tak tzn raz np na tydzien lub 10 dni, to tak fajnie ;) ale nie czesciej zwlaszcza ze mnie boli juz pod koniec

Ja ochoty prawie wcale nie mam ....
Tylko mąż by chciał częściej niż raz w tygodniu :-(

Ja swojemu powiedziałam, że nie mam ochoty i jakoś nic nie nalega. Pewnie do czasu. Ale on cały czas myśli że "uszkodzi dzidzię" i jakoś mam spokój. Ale mam nadzieję, że tak ochota przyjdzie w zimniejsze dni ;-)

Malutka - super, że wyniki są dobre:) Cały czas myślałam o Tobie:)

Jeśli chodzi o bara bara, to my mamy zabronione przez lekarza :-(Już abstynencja od 3 miesięcy:( Tzn. radzimy sobie w inny sposób, ale nie możemy się doczekać, kiedy zagrożenie minie i czy w ogóle...A ja mam ochotę straszną, hmm aż mnie ściska w dołku ;-)

Jutro idę do lekarza, to zapytam czy nie widzi przeciwwskazań. A juz się nie mogę doczekać, bo marzy mi się poznać płeć:) Także trzymajcie kciuki :) A jak wszystko będzie dobrze, to w piątek pojedziemy nad morze:) :happy: Oby tylko podróż szybko minęła i bezpiecznie:)

jak ja bylam na l4 w 2007 roku lekarz przy mnie trzykrotnie pomylil sie z wpisywaniem nipu i 3 razy wypelnil nowy druk, tamten przekreslil, ale wsystko zostalo u niego.

qrde dziewczyny jak Wy liczycie tygodnie ciazy? ja mam termin na 31.12/ 1.01 i wg mnie i mojego gina jutro zaczynam 20 tydzien. na suwaczkau mam koniec 18, jak to jest? ostatnio nawet liczylam w kalendarzu tygodnie od ostatniej miesiaczki (25.03) moj maz tez no i jak nic wychodzi te 20 tyg;)
no coz moze to za trudne dla mnie? hehe.
wlasnie posprzatalam mieszkanko- tylko mezus odkurzyl, bo ja nie mam sil walczyc z klakami mojej psiury :wściekła/y:

Ja też mam termin na 31.12 / 01.01 :D i też na suwaczku jest koniec 18 a u mojego lekarza 20 :) nie wiem jak to sie liczy heh. Ja mam z jakieś gazety takie kółko jak mają położne i sobie sprawdzam

kate1980 mam tak samo nie mam ochoty już nawet nie będę mówiła kiedy ostatnio to robiliśmy....jakaś masakra,ale każdy mówi że w II trymestrze się bardzo chce...więc czekam aż mnie najdą chęci :-)

Nie byłam, ale widziałam niedawno relację z targów we Wrocławiu, które były rok temu, i wyglądało to bardzo interesująco. Szczególnie jak ktoś był z dzieckiem to było wiele atrakcji dla malucha. Pozdrawiam.

dzięki za odp.:) hmmm... myślałam bardziej o tych targach pod kątem możliwości porównania różnych wózków i innych pierdółek dla dzidzi:-)

ja na bara bara kompletnie nie mam ochoty niestety i w sumie to ja nawet nie pamiętam kiedy myśmy baraszkowali ostatni raz, biedny ten mój mężuś, no ale jak na razie bardzo nie protestuje;-) też miałam nadzieje, że to minie, naczytałam się że w czwartym miesiącu ponoć ochota przychodzi ogromna, a tu kończy się 4 miesiąc i nic hehehehe

reklama
Dziewczyny, według suwaczka macie koniec 19 tygodnia. Jak jest 18 tydzień i 1 dzień, to już 19 tydzień, bo przecież jak jest 1 dzień, to jesteście w pierwszym tygodniu, jak jest 1 tydzień 1 dzień, to zaczynacie drugi tydzień itd.

Do góry