reklama
wiesz nieraz się tak zdarza że się poprostu nie ma na to ochoty, jeżeli masz ochotę non stop to tylko pozazdrościć...mi sie poprostu nie chce, niestety nie mam ochoty a nie będę robiła nic wbrew sobie...
Ribi- to nie jest tak, że jestem ciągle napalona
ariska
Fanka BB :)
to ja też już wiem
to jutro też zaczyna mi się 20 tydzień 
przyszla_mamaa
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny! Mam pytanko co do założonego szwu na podtrzymanie ciąży. Czy jakoś go ściągają przed porodem?
I czy mając go założony możemy uprawiać sex ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
giovannessa
Fanka BB :)
Niektórzy ściągają dwa tygodnie przed terminem, ja teraz mam zapowiedziane, że tak będzie. Ale w poprzedniej ciąży ściągnęli mi dopiero na porodówce - więc to pewnie od lekarza zależy...Cześć dziewczyny! Mam pytanko co do założonego szwu na podtrzymanie ciąży. Czy jakoś go ściągają przed porodem?
Pozdrawiam![]()
A seksu, kochana, niestety, całkowity zakaz - bo masz teraz podrażnioną szyjkę przez ten szew i byle co może ją uszkodzić...:-( chyba że ściągną Ci te dwa tygodnie przed terminem, to wtedy hulaj dusza, żeby przyspieszyć poród ;-)
A w ogóle to dzień dobry :-)
Witam Dziewczyny! Ja już wstałam, dziś już drugii dzień L-4 i myślę co by tutaj zrobić...dziś wyluzuje bo mnie kręgosłup po wczorajszych porządkach boli...
Jakie pomysły dzis na obiad? bo nie wiem co zrobić.
Dzien dobry!
Ja wczoraj robilam ryz z warzywami
reklama
dobry 
widze,ze temat seksu poruszany he u nas to roznie, czasem jest tak ze ja usypiam wczesniej albo moj i tak sie mijamy ale mam nadzieje, ze sie to zmieni bo od jutra na urlopie bedzie. wiec mam cicha nadzieje, ze cos sie ruszy bo teraz to raz na tydz lub 2 tyg :-(.
co do obiadku to mam ruskie, ktore wczoraj robilam. a zupa kapusniak tesciowa wczoraj zrobila.
widze,ze temat seksu poruszany he u nas to roznie, czasem jest tak ze ja usypiam wczesniej albo moj i tak sie mijamy ale mam nadzieje, ze sie to zmieni bo od jutra na urlopie bedzie. wiec mam cicha nadzieje, ze cos sie ruszy bo teraz to raz na tydz lub 2 tyg :-(.
co do obiadku to mam ruskie, ktore wczoraj robilam. a zupa kapusniak tesciowa wczoraj zrobila.
Podziel się: