Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nio wiem ze slodkie moj M. tak lubi....mki slodzic teraz heheheHej girlsy
witam wczesną porą. Mój M. już od godziny w drodze, a ja po pożegnaniu nie mogę zasnąć. A kiedyś tak nie cierpiałam rannego wstawania......;-) Dziecię jeszcze śpi więc idę po herbatkę i w spokoju poczytam coście tam wczoraj naskrobały.
Damqelle kochana moc buziaków urodzinowych!!!!!! To Ty już panienka jesteś czy lewik???
Gdynianka gratuluję takich dobrych wieści. I płeć poznałaś i się pewnie uspokoiłaś, że bejbik zdrowy, super wieści.
MOlaGo rozczulają mnie takie maleńkie ciuszki. I strasznie mi się podoba to określenie - Orzeszek - urocze.
A ja witam z rana... Ze szpitala. Wczoraj wieczor delikatne plamienie zauwazylam- wystraszylam sie, polozylam sie z mysla ze dzis bede lezec a w poniedzialek pojade do lekarza. Dzis jednak wstalam po 6 do wc i plamienie czerwone juz mocne bylo. Przyjechalam do szpitala- jest dobrze- usg mi zrobili i z dzidzia w porzadku. Pani dr mnie uspokoila ze ruchow nie czuje bo dzidzius jest mniejszy, tzn jakby na 17tydzien. Szyjka zamknieta. Kazali mi zostac w szpitalu i lezec, wstawac tylko do wc. Zastrzyk dostalam. Maz zawiozl corcie na dzis do rodzicow, nie wiem jak ona beze mnie kilka dni wytrzyma. Oby bylo dobrze... Balam sie ze strace malenstwo.
... już nie mogę się doczekać ... mam nadzieję, że tym razem moja Kluska w brzuchu się ujawni bo ostatnio pokazała, że ma pupkę i kręgosłup