reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam i powodzenia na badaniach życzę.

Jak na mnie to wstałam wcześnie, ale męczyło mnie wyjście do kibelka -to już spać nie poszłam :-D
A poza tym dzisiaj terapia

Też chciałabym już być szczerze mówiąc na półmetku ciąży, ale na to jeszcze troszkę muszę poczekać......

reklama
no dokladnie.. a ja ide spac.. maly dal mi do wiwatu nie moglam zasnac do 2 tak kopal, a nad ranem zaczal przed 7 juz.. gteraz poki spokoj musze sie wyspac poki moge, bo za 4 miesiace moge pomarzyc;)

witam po paru dniach :-)
ale naskrobałyście :-)
udało mi sie poczytac tylko kilka ostatnich stron,
ale dziewczyny przedstawicielki macie ciężką robotę...
możecie o niej gadać - czegoś nowego i ciekawego się przynajmniej dowiemy :-)
ja juz muszę trochę spasować z pracą, bo ledwo wyrabiam... wczoraj i przedwczoraj po tych 400km za kółkiem potwornie się czułam, a dziś droga powrotna...

Cześć :)
Czy można się do was jeszcze dołączyć? Mam termin porodu wyznaczony na 1.01.2011r, to moje pierwsze dziecię i już wiem, że spodziewam się dziewojki.
Jestem z Warszawy i mam 27 lat :)

marchewkowa ekstaza witam na forum, wklej suwaczek.

Dziewczyny ja dziś w nocy nie mogłam spać, zaczęłam się zamartwiać rachunkami. Podnieśli nam znowu czynsz, do tego kredyt mieszkaniowy i inne opłaty. Od stycznia bedzie dzidzia, a chciałabym żeby dzidzia poszła do żłobka, bo ja będę musiała wracać do pracy. Wczoraj byliśmy u znajomych i koleżanki synek ze stycznia tego roku od czerwca jest w żłobku prywatnym, za Pół etatu :) płacą 650 zł....i to mnie przeraża....a gdzie kasa na życie? powiem szczerze, że przeraża mnie to, muszę wszystko dokładnie przeliczyć i zacząć odkładać kaskę na urodzenie się dzidzi, bo przyda się.
A myslałyście już co zrobicie z dzidzią jak będziecie chciałay wrócić do pracy?

reklama
Do góry