Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a nie do takiego, który kupił sobie lepszy sprzęt i nie bardzo wie jak go odpowiednio wykorzystac, ale kasę od Ciężarówek ciągnie
Malta a ty masz jakieś wskazania żeby mieć badania robione w pracowni cytogenetyki?? Z tego co wiem to pracownie cytogenetyki zajmują się m.in. badaniami prenatalnymi gdzie badają chromosomy wyizolowane z krwi, natomiast nie zajmują się bezpośrednio badaniami ultrasonograficznymi. Mogą natomiast porównywać wyniki uzyskane z badania USG z otrzymanymi przez cytogenetyków wynikami. No chyba że akurat u was jest to połączone w całość.

Powoli zastanawiamy się jak to rozegrać. Będziemy się starali poustawiać tak godziny w pracy, by ewentualnie na 1-2 dni w tygodniu załatwić nianię. Może się uda.Witam:-) Chciałabym się do Was również dołączyć. Piszę już na Lutym 2011, ale termin wychodzi mi na 29.01.2011 i czuję, że mały przyjdzie na świat w styczniu. Mam 27 lat, mieszkam na wyspach. Na ostatniej wizycie dowiedziałam się, że w brzuszku rośnie chłopczyk. Bardzo się cieszymy, choć czekamy jeszcze na połówkowe, które to potwierdzi
Widzę, że piszecie o żłobkach. Mam też podobny problem, bo mieszkamy za granicą sami, a ja po macierzyńskim muszę wrócić do pracyPowoli zastanawiamy się jak to rozegrać. Będziemy się starali poustawiać tak godziny w pracy, by ewentualnie na 1-2 dni w tygodniu załatwić nianię. Może się uda.