martusia29
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny z rana
Dzidzia już mnie obudziła he he.
claudia-nie mam często usg-miałam dopiero jedno od początku ciązy-to miało być drugie- połowkowe:-).Ja chodzę do mojego ginka panstwowo,więc usg robi mi jak ma dyżur w szpitalu,bo tam gdzie normalnie chodzę na wizytę"przeglądową''do ośrodka to nie mają.Akurat zlożyło się tak ze musiałam czekać bo odbierał poród,he he(dobrze ze tylko godzinke
,mamusia podobno przytyła w ciązy tylko 4 kg,a dzidzie urodziła 3950 i 58cm),a jak juz do mnie wyszedł to okazalo się ze właśnie przywiezli im najnowsze usg,to stare zabrali,a oni jeszcze za bardzo nie wiedza co z czym ,bo koleś ma przyjechać dopiero dziś i dokładnie im pokazać:-)Więc czekam do środy i już super wszystko będzie widać
ja wyczytałam ze połówkowe robią od 18 do 22 tyg.
Witam nowe mamusie!
Wczoraj mały coś mi dostał gorączki,i strasznych wypieków..... ??? mam nadzieję ze to nie choróbsko jakieś...dałam mu ibufen i zbił gorączkę bo za godzinę już był chłodny ,za to cały mokry.
claudia-nie mam często usg-miałam dopiero jedno od początku ciązy-to miało być drugie- połowkowe:-).Ja chodzę do mojego ginka panstwowo,więc usg robi mi jak ma dyżur w szpitalu,bo tam gdzie normalnie chodzę na wizytę"przeglądową''do ośrodka to nie mają.Akurat zlożyło się tak ze musiałam czekać bo odbierał poród,he he(dobrze ze tylko godzinke

ja wyczytałam ze połówkowe robią od 18 do 22 tyg.
Witam nowe mamusie!
Wczoraj mały coś mi dostał gorączki,i strasznych wypieków..... ??? mam nadzieję ze to nie choróbsko jakieś...dałam mu ibufen i zbił gorączkę bo za godzinę już był chłodny ,za to cały mokry.