reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No w końcu udało mi się nadrobić zaległości, dziewczyny tak tu produkujecie że od zeszłego tygodnia nie mogłam za wami nadążyć:-)
Widzę że tematów było kilka poruszonych a więc może i ja się wypowiem na kilka z tych kilku:-D

Przede wszystkim witam nowe mamusie:tak:

Gratuluję tym mamusiom, które już wiedzą kogo noszą pod swoim serduszkiem:-) ja byłam na USG 12 sierpnia, ale niestety jestem bardzo niezadowolona dlatego nawet nie pisałam o tym. Nie dość że nie widziałam nic to nawet nie próbowała zajrzeć co może być bo stwierdziła że na tym sprzęcie i tak nic nie widać, ech tak już jest jak się chodzi państwowo, gdybym miała kasę od razu zaczęłabym chodzić prywatnie bo to co się dzieje w państwowej służbie zdrowia to jest masakra.
A jak zapytałam się o zwolnienie bo jestem na KRUSie i zawsze parę groszy by wpadło to usłyszałam tylko tyle: "To co jak pani jest na KRUSie to mam pani od razu zwolnienie wystawić??!!" no myślałam że mnie szlag trafi,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co by jej szkodziło wystawić

fogia - gratuluję nominacji.

Ja też od jakiegoś czasu mam problem z moim ząbkiem, a przed ciążą robiłam wszystkie, niestety plomba wyleciała i daje teraz o sobie znać, tylko zupełnie jak claudia nie mogę się zebrać, ale chyba w końcu muszę.

Jeśli chodzi o zwierzaczki to ja mam kotecka czarnego i dwa kundelki najukochańsze na świecie. Najmłodsza z tego towarzystwa jest Kajtusia - 6-miesięczna kundelka, którą przywiozłam z Wrocławia od pani która ogłosiła się że ma pieski do wydania, a wszystko dlatego że wcześniej przychodziła do nas sunia od sąsiada i córa strasznie się z nią zżyła ale pewnego dnia tamtą sunię przejechał samochód, córa strasznie tęskniła i stwierdziliśmy z mężem, znajdziemy dla niej jakiegoś kundelka.

Misiek jest z nami już od dawna i jest najstarszy w rodzinie:-)
Też przyniosłyśmy go od sąsiadki razem z córą jak był malutki

No i Drapciu, jest z nami od maleńkiego, jak go przyniosłam do domu to go karmiłam butelką bo był jeszcze taki malutki i tak został z nami. Ale Drapciu jak to każdy kot ma swoje ścieżki a do domu zagląda jak zgłodnieje:-D

To w skrócie o mojej ferajnie:-D

Ale cały czas marzy mi się pies rasy Mastino Napoletano, miałam sukę tej rasy, są to wspaniałe psy, była z nami do końca swoich dni, niestety dopóki nie będziemy całkowicie ogrodzeni nie ma szans na takiego psiaka.

Mój brzuszek też czasami daje o sobie znać, troszkę pobolewa, ale nie jest to jakiś straszny i długi ból więc mam nadzieję że jest wszystko ok.

reklama
Klaudoos - no niezłego masz męża i fajnie, że już wszystko macie :) Trochę podpatrzę co kupiłaś, bo sama jeszcze o wszystkim nie mam pojęcia:)

Damqelle - piszesz fantastyka:) Hmm..to działka mojego męża, ja jakoś nigdy nie przepadałam, ale fajnie brzmi tytuł- może gdzieś przeczytam krótką recenzję i kto wie, może sama sięgnę po tą książkę:)

Oj ja tez się zjadałam KFC - jedyny fast food, który mi jakoś podchodzi:)

Blondi - jeśli chodzi o temat służby zdrowia, to brak mi słów!!! A na Twoim miejscu odpyskowałabym coś temu lekarzowi za te słowa.

uff przebrnelam przez strony :)

no w koncu milo jest czytac,ze nareszcie jakies panny wkraczaja do akcji a nie tylko chlopaki i chlopaki.

fogia gratuluje no i niepotrzebnie sie tylko stresowalas.

Klaudoos no to kobietko zaszalalas na zakupach, moj to sie panicznie boi moich zakupow hehe i wcale mu sie nie dziwie bo ja uwielbiam dzieciece ciuszki.

a na kfc w ciazy bylam raz i od tamtej pory na sama mysl robi mi sie nie dobrze wole mc donalda :p ach i ich capucino mniam.

mąż powiedzial ze juz sie nie moze doczekac, ze teraz czuje ze przyjdzie na swiat jego pierworodny, w srode zamawia lóżeczko, czwartek, piatek i pon bierze urlop bo chce przemalowac sypialnie i wszystko przygotowac na przyjscie synka. obudzilo sie cos w nim.
jeszcze musze kupic czapke i rekawiczki zimowe i to bedzie tyle.
nie wspomne ze mezus licytowal paki ciuszkow od 0-6 mcy 12-24mcy!!! i teraz sie szykuje licytowac od 6-12. nie wiem co w niego wstapilo ale chyba to ze czekaL na dzidziusia 5 lat

Ostatnia edycja:
Moniaivoy - ja nic o słuzbie zdrowia nie pisalam musiało Ci sie pomylic z inna dziewczyna :))

Ja też wstawie fotki mojej suczki KOFFanej :))

i teraz już znikam serio :D

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo!!!

Dopiero wrócilismy do domu. Rodzice polecieli, przylecą dopiero na poród :(

Martuś mój gin powiedział wage tak mniej więcej. Nie mierzył dokładnie, bo zrobi to na następnym USG. Więc nie przywiązuję do tego wagi większej.

Klaudoss super zakupy:) Ja jeszcze nie kupuję. Może w październiku zacznę :)

Idę uśpić Wiki.

madzia ale masz fajną gromadkę, suuuuper:)
klaudoos to tym bardziej zazdroszczę takiego męża, my za malowanie zabrać się nie możemy już od 2 miesięcy, a i tak jak znam życie to ja będę musiała malować, w sumie to nawet to lubię, ale trzeba się pośpieszyć zanim mi brzuszek urośnie, bo już nie będzie tak lekko;)

reklama
Do góry