reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ja tylko na sekundkę :-)
chciałam się pochwalić że dzisiaj nasze maleństwo sie ujawniło i będziemy mieć synka :-)

czyli będziemy mieć parkę w domu JUPI :-)

fociak

Uploaded with ImageShack.us

teodor kozak i to spojrzenie "czego ode mnie chcesz kobieto?;)"

karlita- gratulacje;) i chyba jajeczk widac ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór dziewczyny
Wpadam tylko na chwile , jutro musze przed 9 wstac wiec dzis za długo na necie nie bede siedziala.

Jestem po usg- jestem szczesliwa bo wszystko z moim szkrabem jest w porzadku....Wymiarów nie mam ,ani wagi....Był to ogolny wglad na dzidzie
Był przy mnie maż , pierwszy raz....Lekarz mu powiedział i pokazywał gdzie sa nozki,raczki, kosci, bark, główke ,serduszko....Po jego minie widac było ze
jest bardzo szczesliwy,zachwycony:biggrin2:
Co do pytania o wesele to lekarz zezwolil mi na wyjazd tylko leki dostane jakies na podróz bo wesele jest w Radomiu....
Teraz czeka mnie w poniedzialek wizyta w gabinecie i przeglad reczny :biggrin2:
Zdjecie dzidziolka mam ale jutro juz pokaze

Eevciaa no to pieknie Jeszcze nie urodzila sie córeczka a juz w telewizji beda ja
pokazywac...Moze nosisz w brzuszku przyszła gwiazde ??;-)

Blondi polecam Ci pic jeszcze na schorowane gardełko herbatke z miodem, mi to pomogło....Kiedys lekarz mi powiedział ze mam pic duza ilosc ciepłych plynow i po 3 dniach mi przeszło :tak: Takze kuruj sie ,kuruj
Narobilas mi ochote na czytanie sagi wiec ja tylko pochłone Cobena to chyba do sasiadki skocze po ksiazki :-)
Cudnego masz owczarka :tak:

Batonik gratuluje córeczki :happy2: No przynajmniej na samych chłopcach nie staneło :happy2:
Twoja królewna ladnie wazy , a ta jej buzka ..cudna :-)

Claudia no brawo ze sie odwazylas do dentysty zawitac , nie bedzie az tak zle :blink:

Kashyaa to dobiero dentysta jak jego pacjentki zasypiaja na fotelu ;-)

Fogia MOJE GRATULACJE !!!!!!!!!!!

Ribi duzo wypoczywaj i nie przemeczaj sie ...

Klaudoos to maz Ci zrobił nie lada niespodzianke :-) Swietne rzeczy kupiliscie
To ty juz masz prawie wszystko ..;-)

Martka85 ja tez jeszcze nic nie kupiłam , jeszcze troszke czasu jest wiec głowa
do gory..... Psiaczek Twoj to jakis rasowiec??

Madzia piekna masz te swoja gromadke.....Sliczne zwierzaki i cudna córeczka :-)
Co do lekarza moze miały lekarka zły dzien i tak wyszło sproboj z nia pogadac przykolejnej wizycie - a nóz cos jej sie zmieni?

Karlitka moje gratulacje z synusia !!! A jednak dzis chłopak dał o sobie znac
a myslalam ze na dziewczynkach dzis poprzestanie

No nic nadrobilam dzisiejsze zaległosci ......teraz nic jak tylko powiedziec DOBRANOC i sprobowac zasnac

Ps...Wie ktos cos o gdyniance???

Do góry