reklama

Styczen 2011

reklama
Fogia-temat krewetek i wogóle co można a czego nie byl już poruszany w temacie "Czego nie możemy jeść, pić, robić w ciąży" zapraszam :-)

Moniaivoy - gratuluję córuni :) moze któraś z was liczy i doliczyła się ile cór będzie w styczniu a ile chłopców, moznaby zrobić taki podział liczebny:) co Wy na to???

Zjadliśmy obiadek z mężem, mój mąż został po nocy na rano jeszcze a tera śpi po 16h pracy bo za kilka godzin znów na noc idzie:-/ ach, ciężko Nam fianansowo i mąż dorobia...

No i miałam nie mieć czasu, a tymczasem m. zabrał Filipka do jakichś motoryzacyjnych spraw nie cierpiących zwłoki. No ale cóż, mężczyźni czasami muszą mieć tylko swoje sprawy. ;-):-) W domu błoga cisza. ;-):-)

Fogia-temat krewetek i wogóle co można a czego nie byl już poruszany w temacie "Czego nie możemy jeść, pić, robić w ciąży" zapraszam :-)
Blondi, ten wątek nie jest mi obcy:sorry2:, ale z braku czasu wolałam zapytać tutaj. A przyznasz chyba, że prześledzenie wszystkich postów jest dosyć pracochłonne.

Wydaje mi się, że mamy 10 dziewczynek i 12 chłopców :)
Tyle naliczyłam z listy, sprawdzałam w temacie o przeczuciach i mam nadzieję, że jest ok :)

A tak wogóle to nie wszystkie dziewczyny są na liście więc ciężko mi określić cokolwiek dokładnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fogia - zgadzam sie z Tobą, ale dla mnie osobiście jesli o czas chodzi wystarczylby wątek ogólny bardzo rzadko zaglądam na inne chyba że naprawdę mam czas, z tym, ze to zawsze wy przywiązywalyście do tego uwagę, żeby nie pisać o wszystkim naa ogolnym, a ze sama założyłam watek, o którym wyżej mowa to tylko napomknęłam:) bez urazy oczywiście:)

fogia i modlicha83 bardzo dziękuję za gratulacje, ale wyszło nieporozumienie;-) Ja noszę pod sercem chłopaka:-) a gratulowałam corci moniaaivoy - tylko jak cytowałam Jej wpis, to coś tam chyba nie wyszło;-)
modlicha83 cieszę się, że u Twojego bobaska wszystko jak najlepiej. Jak byłam na połowkowym usg i usłyszeliśmy bicie serca naszego Michasia to ten moj twardy chłop pobeczał się jak dziecko. A myślałam, że to ja będę ryczec;-) I kto to wymyślił, że my to ta słaba płec hehehe.
claudia4you nie tylko Ciebie dopadł wilczy apetyt;-) Ja od kiedy jestem w domu niemalże cały czas coś wcinam. Nawet wczoraj w tym zdenerwowaniu i bieganinie, nie odpuściłam sobie kawałka pizzy na wynos w PizzyHut, świeżego soku z marchwi i kiści winogron, ktorą zakupiłam w biegu na gdyńskiej hali targowej... a jak wrociłam do domu dopiero zaczęłam jeśc... chyba też muszę się opamiętac, bo brzuch mam jak niejedna kobieta w 9 miesiącu... i o dziwo w całej ciąży przytyłam jedynie 6 kg, a wygląda jakby z 15;-) (poźniej postaram się wstawic zdjęcie mojego balona;-)

No dziewczynki córeczek coraz więcej :-)

Ja wróciłam od kuzynki i teraz ogarnę mieszkanie bo właściciela nie było wczoraj, ale ma wpaść dziś....

Czekam też na męża aż wróci i zjemy razem obiadek mniam:-)

reklama
Witam popołudniowo
Dzis rozpoczął sie u nas poczatek remontu, maz zaczal zrywac boazerie...nie trwało to dlugo bo potem szedł do roboty ale sprzatac juz musiałam bo tyle syfu sie narobiło ... Wczoraj czułam wyrazniej kopniecia malenstwa nie było tego duzo ale to napewno był juz dzidzius:-)
Pogoda dzis juz lepsza, nie pada , slonce czasem pokazuje swoje promyki ale wciaz jest zimno, wiec leze pod kolderka i sie grzeje....
Nadrobilam zaleglosci ale nie wszystkim zdołam odpisac bo juz pozapominałam, wiec tym ktorych pominełam bardzo przepraszam

Blondi84 piekne masz mieszkanko , sliczne kolory ;-) Bosko urzadzone :-)

Farbka cena za plaszczyk przystepna niz do tych co widze w sklepach Jak tam egzamin na prawko???? Zdany????

Przyszlirodzice gratuluje synusia !!!!!:-)

Martusia29 ale wasza dzidzia jest tajemnicza....;-) Wogole ciesze sie z dobrych wiesci jakie przynosisz od lekarza

Ribi nie przemeczaj sie i duzo odpoczywaj

Gdynianka ...i powiedz sama jak tu sie nie denerwowac...Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie po Twojej mysli

Marisax kolejna dzidzia jest tajemnicza hehe :-) Dobrze ze ładnie rosnie i to sie chyba najbardziej liczy:-)

Moniaivoy gratuluje córeczki :-)

Modlicha 83 ciesze sie ze w koncu uslyszałas serduszko :-)

Zielona ja Ci współczuje kolejnego badania cukru,ale cie mecza tym bidulko...
Co do infekcji tez miałam zaplaciłam za globulki jakies 20 zł ale super szybciutko działaja i juz mi przeszło

Pozdrawiam cieplutko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry