reklama

Styczen 2011

Mam propozycje napiszcie do mnie na PW odnośnie płci, wystarczy samo "chłopiec" lub "dziewczynka" a ja jak juz będe miała wystarczająco maili to Wam podam dokładne dane i będę tego pilnować, zebyscie o zmianach dawały mi znać:) Bo zaczęłam przeglądać temat "Przeczucia co do plci..." ale nie kazda z Was tam pisze z tego co widzę więc nigdy się nie dolicze ...
CO WY NA TO??
Zresztą możecie pisac tu na forum... poprostu samą pleć i wtedy też dam radę... to co jak wolicie? Chcecie wogole to zliczać?

reklama
Narazie wiem tyle:
CÓRKA :
Gosiula85, mona29, soojka, MartaPe, Catelin (raczej córka),moniaivoy,
SYN:
Przyszlirodzice, Gdynianka, martka85, Farbka, i ja Blondi84
NIESPODZIANKI:
ariska

moich facetów nadal nie ma.
Ogarnęłam chatkę i czekam aż mój Fifi wróci bo mieliśmy jeszcze dziś robić muffinki.:-)

Blondi luzik. :-) Mi tam wszystko jedno co do ilości wątków. Mam podobnie jak Ty, jak mam dużo czasu to zaglądam wszędzie, bo i spokojnie mogę nadrobić co napisałyście i dopisać coś od siebie. A jak nie to tylko na ogólny zaglądam.

fogia i modlicha83 bardzo dziękuję za gratulacje, ale wyszło nieporozumienie;-) Ja noszę pod sercem chłopaka:-) a gratulowałam corci
no właśnie tak mi się wydawało, że pisałaś o synku. I jak teraz przeczytałam, że jesteś już pewna na 100% córci to stwierdziłam, że czegoś po prostu nie doczytałam. :-D:-D:-D:-D:-D Śmiesznie wyszło.

Blondi myślę, że zliczenie to fajny pomysł, a dla Ciebie chyba najwygodniej by było gdyby dziewczyny wysyłały Ci PW.

Wiecie dziewczyny tak się zastanawiam czy nie wyskoczyć jutro do Lublina na usg 4d. Dopatrzyłam się, że jutro jest jeszcze wolny termin ale jednocześnie na stronce doczytałam info, że najlepszy termin tego typu badań jest między 22, a 24 tygodniem. No i teraz sama już nie wiem, jechać czy się jeszcze wstrzymać???/ Jak myślicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Narazie wiem tyle:
CÓRKA :
Gosiula85, mona29, soojka, MartaPe, Catelin (raczej córka),moniaivoy,
SYN:
Przyszlirodzice, Gdynianka, martka85, Farbka, i ja Blondi84
NIESPODZIANKI:
ariska
Ja jestem w niespodziankach, z przewagą chłopca ;-)

Fogia - mnie też powiedzieli, że najlepszy 22 tydzień, jak się umawiałam. Idę dokładnie na koniec 22, w przyszły wtorek.

hej dziewczyny!
ja juz po kolejnym dniu w pracy. mniej troche czasu mam teraz dla Was ale staram sie nadrabiac na biezaco :) Tak jak niektóre z Was tu pisza tez mi sie zwiekszyl apetyt a zwlaszcza teraz jak siedze te 8 godzin przy biurku- co chwila bym cos podjadala i podgryzala a ruchu coraz mniej.. trzeba sie troche pilnowac bo to jeszcze 4 miesiace przedemna ;)
Blondi 84 mysle ze to bardzo dobry pomysl z tym podliczaniem - widze ze ja juz jestem dobrze zakwalifikowana :) Dziekuje
Fogia jak bym wolny termin tak szybko to moze warto skorzystac? jesli masz ochote to pewnie ze powinnas isc.
pozdrowionka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry