Witam wieczorkiem :-)
U nas dzien byl na wariackich papierach, ale juz w tej chwili odpoczywam;-).
Z synkiem na do przychodni na bilans nie dojechalam, bo akumulator w aucie padl...

I bylo juz za pozno na zamawianie taksowki, a na pieszo nie da rady bo daleko mam do przychodni. no wiec bilans przelozony na inny dzien, a ja szybko turlalam sie trzema autobusami na drugi koniec miasta do szpitala na to usg polowkowe.
Ale opacalo sie:-) Co najwazniejsze - dzidzia rozwija sie prawidlowo, wazy juz ok 453 gram, no i potwierdzila sie
dziewczynka
.Mialam robione tez usg 4D i wlasnie jak lekarz przelaczyl na 4 D to widzialam najbardziej nasza krolewne, rozkraczyla sie centralnie i siusiaka brak:-). Mam to nagrane na plycie, nie da sie pomylic
Blondi84 gratuluje synusia :-)
A Wasze mieszkanko ogladalam i bardzo ladnie macie urzadzone

Sypialnia czerwona, bardzo odwazna, fajna :-).
aha - mozna dopisac, ze u mnie
dziewczynka :-)
martusia29,
marisax gratuluje dobrych wiesci po usg
gdynianka wspolczuje tego urzedowego latania

, mam nadzieje, ze szybko pieniazki dostaniesz!
moniaivoy gratuluje coreczki :-)
modlicha super , ze moglas wreszcie posluchac serduszka

piekne uczucie!
Zielona mam nadzieje, ze infekcja szybko przejdzie!
Carri wspolczuje sprzatania podczas remontu, to troche taka robota glupiego, bo co chwile trzeba sprzatac i co chwile brudno. No ale inaczej sie nie da niestety

Gratuluje kopniakow :-)
fogia jesli stac Cie - to jedz

Ja mialam dzisiaj robione usg 4D, jestem w 20 tygodniu i 1 dzien w ciazy i wszystko bylo pieknie widac :-)
Ale dodam rowniez /
Kate1980 tez pytala o usg 3D/ , ze ja wczesniej nie planowalam isc na usg 3/4D, bo najzwyczajniej w swiecie szkoda mi bylo kasy

, dowiadywalam sie ze, prywatnie to usg kosztuje ok 300 zl. I nie chcialam az tylu pieniedzy wydawac. Ale jak sie okazalo, ze moj lekarz wysyla mnie do szpitala na usg polowkowe , ktore normalnie kosztuje 150zl, a 3/4D 200zl to stwierdzilam, ze te 50 zl to juz niewiele i w tej sytuacji nie zaluje ze bylam

Ale szczerze powiem, ze gdybym byla po polowkowym i mialabym 300zl wydac , zeby zobaczyc to co zobaczylam, to na pewno by mi bylo szkoda kasy

. Mysle, ze jest to fajne, ale nie jest to az taka rewelacja.
Jednak tutaj tez pewnie zdania beda podzielone

;-)
klaudoos gratuluje dobrych wiesci po usg i potwierdzenia synka:-)
damqelle wspolczuje klucia :-(Trzymam kciuki za wyniki!
Uciekam spac powoli...
Milych snow zycze i do jutra :-)