reklama

Styczen 2011

Blondi-Ja też do niespodzianek;-)(oby nie do końca samego):rofl2:
fogia- ja bym poszła na Twoim miejscu jak masz możliwość i termin wolny,grzechem by było nie skorzystać:happy:
Ale mi narobilyście ochoty na krewetki:)
Ja też sama w domku pewnie jeszcze z godzinkę....mąż pojechał ćwiczyć,bo w niedziele ma zawody.

reklama
Hej dziewczyny. Mój lekarz powiedział mi, że mogę zrobić sobie USG 3d. Z dzieckiem wszystko ok ale tak dla siebie. Ale u nas jest tylko jeden lekarz co to robi i koszt aż 300 zł a dla mnie sporo. Powiedzcie czy robiłyście takie usg, czy warto skoro na normalnym usg jest wszystko ok. Sama nie wiem bo taka kasa to sporo dla mnie. Proszę o poradę.

kate to napewno pamiatka dla Was. Ja póki co mam dużo innych wydatków i dlatego nie idę na usg 3D. Chociaż mój lekarz na badaniu pokazał mi jak to wygląda. Wg mnie żadna rewelacja ale wszystko zależy od sprzętu. Może poszukaj w necie filmów z usg żebyś wiedziała czego sie spodziewać. I wtedy łatwiej będzie Ci zadecydować :)

to jest inny lekarz- i nic mi nie mowil o wadze, natomiast jak przelaczal na 3d to bylo widac glownie tluszcz;):) teraz chce przejsc glownie na owoce bo chleb mi cos calkowicie zbrzydl, wiec moze utrzymam tą wage chociaz;( pozmniej zrobie foty, bo nie nadazam.. jutro malowanie mieszkania.. a teraz ide sprzatnac..

Jak narazie z tego co napisałyście na forum i do mnie na PW to jest
8:10
dla synusiów, ale jeszcze wiele z Was nie napisała, więc nadal czekam :-) Narazie zgromadziłam tyle:

Córcie: Gosiula85, Mona29, Soojka, MartaPe, Moniaivoy, Zielona2909, Damqelle, Catelin (raczej córcia)

Synusie: Klaudoos, Julka05091985, Joasiab, Ribi, Przyszlirodzice, Gdynianka1, Farbka, Martka, Blondi84(ja), Giovannessa (raczej chlopczyk)

Niespodzianki: Ariska, Szczebiotka, Martusia29,

Gdynianka1 - dziekuję za ocenę mieszkanka Tobie i innym, które tez milusio pisały:-) Ty też wstaw foty chętnie pooglądam :-)

Ostatnia edycja:
Jak narazie z tego co napisałyście na forum i do mnie na PW to jest
8:10
dla synusiów, ale jeszcze wiele z Was nie napisała, więc nadal czekam :-) Narazie zgromadziłam tyle:

Córcie: Gosiula85, Mona29, Soojka, MartaPe, Moniaivoy, Zielona2909, Damqelle, Catelin (raczej córcia)

Synusie: Klaudoos, Julka05091985, Joasiab, Ribi, Przyszlirodzice, Gdynianka1, Farbka, Martka, Blondi84(ja), Giovannessa (raczej chlopczyk)

Niespodzianki: Ariska, Szczebiotka, Martusia29,

Gdynianka1 - dziekuję za ocenę mieszkanka Tobie i innym, które tez milusio pisały:-) Ty też wstaw foty chętnie pooglądam :-)

:-)dopisuję się do listy córeczek :tak:

a ja prosze do niespodzianek :) mam nadzieje, ze 21 wrzesnia bede mogla przejsc do innej grupy :).

mysle, ze ewcia jak juz bedziemy mialy wiecej danych moze dac to do listy mamusiek styczniowych na sam poczatek ogolnie ile chlopcow, dziewczynek i niespodzianek :)

Hej dziewczyny:)

Dzięki za gratulacje:)

Blondi- dobry pomysł z tą listą:)

Jesli chodzi o badanie 4d u nas w Krakowie kosztuje około 300 zł, więc ja rezygnuję, 14,09 będę miała badania połówkowe i mam nadzieję, że to wystarczy, cena niższa, bo 150 zł, a poza tym i tak na nim chyba można się wszystkiego dowiedzieć.

My dziś z m byliśmy oglądać wózki i kurczę ciężki wybór. Sama już nie wiem na jaki się zdecydować, ale chyba wybierzemy x- landera.

Dobrej nocki Wam życzę:)

reklama
Witam wieczorkiem :-)
U nas dzien byl na wariackich papierach, ale juz w tej chwili odpoczywam;-).
Z synkiem na do przychodni na bilans nie dojechalam, bo akumulator w aucie padl...:wściekła/y:I bylo juz za pozno na zamawianie taksowki, a na pieszo nie da rady bo daleko mam do przychodni. no wiec bilans przelozony na inny dzien, a ja szybko turlalam sie trzema autobusami na drugi koniec miasta do szpitala na to usg polowkowe.

Ale opacalo sie:-) Co najwazniejsze - dzidzia rozwija sie prawidlowo, wazy juz ok 453 gram, no i potwierdzila sie dziewczynka :-D.Mialam robione tez usg 4D i wlasnie jak lekarz przelaczyl na 4 D to widzialam najbardziej nasza krolewne, rozkraczyla sie centralnie i siusiaka brak:-). Mam to nagrane na plycie, nie da sie pomylic:-D

Blondi84 gratuluje synusia :-)
A Wasze mieszkanko ogladalam i bardzo ladnie macie urzadzone:tak:Sypialnia czerwona, bardzo odwazna, fajna :-).
aha - mozna dopisac, ze u mnie dziewczynka :-)

martusia29
, marisax gratuluje dobrych wiesci po usg :tak:

gdynianka wspolczuje tego urzedowego latania :no:, mam nadzieje, ze szybko pieniazki dostaniesz!

moniaivoy
gratuluje coreczki :-)

modlicha super , ze moglas wreszcie posluchac serduszka :tak:piekne uczucie!

Zielona mam nadzieje, ze infekcja szybko przejdzie!

Carri wspolczuje sprzatania podczas remontu, to troche taka robota glupiego, bo co chwile trzeba sprzatac i co chwile brudno. No ale inaczej sie nie da niestety :baffled:
Gratuluje kopniakow :-)

fogia jesli stac Cie - to jedz :tak:Ja mialam dzisiaj robione usg 4D, jestem w 20 tygodniu i 1 dzien w ciazy i wszystko bylo pieknie widac :-)

Ale dodam rowniez / Kate1980 tez pytala o usg 3D/ , ze ja wczesniej nie planowalam isc na usg 3/4D, bo najzwyczajniej w swiecie szkoda mi bylo kasy:sorry2:, dowiadywalam sie ze, prywatnie to usg kosztuje ok 300 zl. I nie chcialam az tylu pieniedzy wydawac. Ale jak sie okazalo, ze moj lekarz wysyla mnie do szpitala na usg polowkowe , ktore normalnie kosztuje 150zl, a 3/4D 200zl to stwierdzilam, ze te 50 zl to juz niewiele i w tej sytuacji nie zaluje ze bylam :tak: Ale szczerze powiem, ze gdybym byla po polowkowym i mialabym 300zl wydac , zeby zobaczyc to co zobaczylam, to na pewno by mi bylo szkoda kasy:-p. Mysle, ze jest to fajne, ale nie jest to az taka rewelacja.
Jednak tutaj tez pewnie zdania beda podzielone:tak:;-)

klaudoos gratuluje dobrych wiesci po usg i potwierdzenia synka:-)

damqelle wspolczuje klucia :-(Trzymam kciuki za wyniki!

Uciekam spac powoli...
Milych snow zycze i do jutra :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry