reklama

Styczen 2011

joasia - ja też czytałam millenium, widziałam też zekranizowaną 1 część, ale książki zdecydowanie lepsze. jakoś w ubiegłym roku czytałam
przez zmierzch nie przebrnęłam.. strasznie mnie to znudziło i nie dałam rady przeczytać, chociaż film obejrzałam :-) za kolejne się oczywiście nie brałam, ale filmy obejrzę, bo miła rozrywka

co do książek polecam jeszcze:
"Katedra w Barcelonie" - nie pamiętam autora
"Cień wiatru" + "Gra anioła" + "Marina" - wszystkie 3 Carlos Luiz Zafon
jeżeli ktoś lubi kryminały, sensacyjne to polecam równiez autora Harlan Coben - przeczytałam wszystko co napisał (ze 20 książek-wszystkie mam w domu) i co roku wydaje kolejną :-) przeczytanie zajmuje mi przeważnie 1-2 dni :-D
ostatnio też przeczytałam 3 książki autorki Charlotte Link - jedna fajna, a dwie takie sobie, ale skonczyłam :-)
wogóle to w tym roku przeczytałam już ze 20 :-) dużo czytam. ale już więcej nie pamiętam co tam czytałam jeszcze.. stoją u mnie na półce, ale teraz jestem we wrocławiu, jutro wracam do warszawy to o książkach moge dalej pisać ;-)

moniaivoy - gratuluję córeczki!! :-)

blondi - co do listy to u mnie SYNEK

reklama
jeżeli chodzi o usg 3/4d to u mnie kosztuje ono 200zł. Sporo, ale strasznie mi zależy żeby tym razem je zrobić więc kaskę zbieram już od jakiegoś czasu. :-)
Przy Filipku nie było mowy o takim luksusie. :no:
Planowałam się umówić na połowę września ale że jutro będziemy w Lublinie i że jest wolny termin to kusi mnie strasznie. :-D:-D

Blondi i ja chyba muszę poszukać tych twoich zdjęć. :-D:-D

fogia teoretycznie nie moznaa jeść krewetek ale ja pytałam gina on powiedział, że jeżeli są ze sprawdzonego źródła to można. A poza tym jak są w paanierce to były poddane wysokiej temp. więc luz. Nie dajmy się zwiariować, ja ostatnio zjadłam podwójną porcję w Woku. I mam jeszcze ochotę i chyba poprosze małża żeby kupił w biedronie to sama zrobię np. z czosnkiem:)
o widzisz. Z jakiego są źródła te co planuję je jeść to nie wiem ale przetworzone będą na pewno. W cieście, z warzywami...... :tak:

No prosze jakie dzis sródziemnomorskie smaczki macie :)
a najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja nigdy nie lubiłam krewetek :-D:-D

fogia jak masz jakiś fajny przepis na krewetki to wrzuć na przepisy. Ja lubię krewety i te w cieście i w czosnku...ale nowy przepis z przymenościa spróbuje:)

Ribi no właśnie przepisu nie mam bo ja za nimi nigdy nie przepadałam. Natomiast widziałam je dzisiaj u tego chińczyka i takiego smaku na nie nabrałam że masakra. Gdyby nie to, że objadłam się tymi sajgonkami to pewnie jeszcze bym je domówiła.;-):-)

chyba pora na mnie. Spokojnej nocy girls.

a ja zbieram się powoli do łóżka. Ehh coś ze mną jest bo od tygodnia nic mi się nie chce normalnie nic;/ 25,26 jadę na egzaminy z kursu ECDL są 4 egzaminy a narazie przerobiłam materiał z jednego bo mi się poprostu nie chce:/ musiałabym dostać od kogoś porządnego kopa to może bym się zmobilizowała :D a do tego 18,19 szkoła to wogóle masakra ale przynajmniej zobaczę moją grupę :) a mam w grupie dobrą znajomą która ma termin na 22.12 więc będzie o czym pogadać hehe

Dobranoc!

Fogia - str 540 :)

Ariska - dasz radę, najgorzej się zabrac do nauki a jak się juz przysiądzie to szybko wchodzi do główki (pamiętam jeszcze jak to było)

Dobranoc!

Witam Dziewczynki:-)
Pogoda słoneczna od rana, chociaż chłód jakiś taki już jesienno-zimowy, brrrr...przed 7 było u nas 7 C
Właśnie wyszykowałam Tomcia do szkoły. Drugi dzień szkoły a On mówi że już jest zmęczony i chce...wolne:-) Ach te dzieci, chciałyby 2 dni szkoły a 5- weekendu:-) Leniwce jedne:-). A mój drugi Synuś zmienił swoją aktywność i teraz nie tylko wieczorkiem daje znać, ale od paru dni również w ciągu dnia, buszując w brzuszku:-)
Miłego dnia wszystkim:-)

Moja gwiazda już w przedszkolu. A ja zajadam śniadanko i potem mam zamiar poszprzątać. Mój mąż to tylko odkurzy, bo przyznam się, że mamy taki odkurzacz, że ja nawet nie wiem jak sie go włancza :)

reklama
Hej dziewczyny
witam porannie
Za długo wczoraj czekałam z rezerwacją tego wolnego terminu na 4d. :sorry2::sorry2: Już mi się nie udało załapać na dzisiaj. Trochę mi szkoda ale tak z drugiej strony to myślę sobie, że może to i dobrze. Poczekam jeszcze te 2-3 tygodnie i będą większe szanse na dokładne obejrzenie bejbika.

Zmykam ogarnąć mieszkanie bo później pewnie i tak do Lbn podjedziemy na zakupy. Może uda mi się looknąć do h&m'u - pilnie potrzebuję dżinów ciążowych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry