Ribi
Fanka BB :)
Witam z rana
Dziś piatek czyli weekendu początek. Trochę czasu może uda mi sie spędzic z moim mężusiem, bo póki co tylko pracuje i jak wraca do domu też pracuje...bierze zlecenia bo potrzebujemy kasy.
U nas świeci słonko, muszę pojechać na brwi do kosmetyczki i jakieś zakupki zrobić. A później sprzątanko. Życzę miłego dzionka.
Dziś piatek czyli weekendu początek. Trochę czasu może uda mi sie spędzic z moim mężusiem, bo póki co tylko pracuje i jak wraca do domu też pracuje...bierze zlecenia bo potrzebujemy kasy.
U nas świeci słonko, muszę pojechać na brwi do kosmetyczki i jakieś zakupki zrobić. A później sprzątanko. Życzę miłego dzionka.

:-):-):-)
trzeba to...trzeba tamto.... i tyle(pewnie w listopadzie będzie malował..Piaskownicę mojemu małemu zbijał od zeszłego roku,a ile się musiałyśmy nagadać z mamą i podstępem.Stwierdził ze przecież miś nie będzie się bawił w piasku...tylko ze w rogu podwórka byla usypana kupka i przesiadywał tam od rana do wieczora.No w końcu w maju zrobil(już było wiadomo ze jestem w ciązy i jęczałam mu nad uchem i nie miał wyjścia.No ale mój to bliźniak ,a bliźniaki podobno takie są