reklama

Styczen 2011

a ja jutro bede cierpiec na bole kregoslupa, juz czuje ciezko. dzisiaj ani minuty nie lezalam na lozku:( ale posprzatalam troche, wyprasowalam, wypralam, zrobilam grochowke, zlozylam "sama" lozeczko..ach, zaraz ide sie myc i spac..

reklama
Dobrze kochane juz Was dopisałam, śledzę forum i odbieram PW, nikogo nie pominę :)

malutk_a - tez tak pomyslałam, że mozna jak juz wszystkie poznamy płeć wrzucić to na liste mamuś :-)
ale jest nas ok 60 przyszłych mam, a płec może połowa z Nas zna więc jeszcze zejdzie :-)

Madlen80 - gratuluję coreczki :-) no jest 12:10 dla córeczek także księżniczki przeważają, zobaczy jaki będzie koncowy bilans:-)

Klaudoos - kawał dobrej roboty :-) gratuluję takiej energi:-) ja się dziś oszczędzałam, bo mąż spał i nie chciałam go budzić, biedaczek 16h charował i znów pojechał do pracy ;/

Ostatnia edycja:
A u mnie w brzuszku też PITOLEK ale tym chwaliłam się już bardo, bardzo dawno temu bo już 3 sierpnia:-)

Dziewczyny, byłam dzisiaj znowu w lesie i znaleźlismy 13 olbrzymich, pięknych nie robaczywych prawdziwków!!! Teraz pachnie w całym domu bo suszę je w piekarniku:-)
:-)

A u mnie w brzuszku też PITOLEK ale tym chwaliłam się już bardo, bardzo dawno temu bo już 3 sierpnia:-)

Dziewczyny, byłam dzisiaj znowu w lesie i znaleźlismy 13 olbrzymich, pięknych nie robaczywych prawdziwków!!! Teraz pachnie w całym domu bo suszę je w piekarniku:-)
:-)

Jejku, jak ja Ci zazdroszcze tych grzybow! Ja uwielbiam chodzic do lasu na grzyby, ale teraz nie mam jak :-(. Dopiero jak bede u rodzicow to moze uda mi sie z nimi pojechac... W tym roku jeszcze ani razu nie bylam...

Cześć dziewczyny. Nie nadążam już za Wami w pisaniu i czytaniu. Więc tylko wszystkie serdecznie pozdrowie:) Zazdroszcze Wam tego 4D mój lekarz powiedział, że jakby włączył na 3D albo 4D to dostałby zarąbisty rachunek skądś tam więc zrezygnowałam jak to usłyszałam.
Kurcze najgorsze jest to, że dzisiaj koleżanka mi znowu powiedziała, że jej znajoma niby całą ciążę słyszała od lekarza, że będzie synek a urodziła córkę. Kurde już wolę nie myśleć.
Co ma być to będzie:) Grunt, żeby dziecko było zdrowe. Póki co mam dylemat z imieniem. Podoba mi się Kornel a mężowi Piotruś i jest zonk:/ Niby mój tato miał na imię Piotr ale jakoś tak dużo tych Piotrków znam i każdy inny a Kornela ani jednego:)

Dziewczyny gratuluje synusiów i córeczek.
Anrysa i Kornel i Piotrus bardzo ładne imiona :)
Madlen80 zazdroszczę Ci tych grzybów, moze w sobote namowię tate to pojedzie z nami.
Klaudoos Ty kobieto sie nie przemeczaj

Ja się dopisuję też na razie do niespodzianek;-)

a co do 4D to ja chyba pójdę,u nas to koszt 150zł , chyba że będzie problem z kasą to wtedy zwykłe połówkowe czyli 80zł

no zobaczymy

Oj klaudoos tobie by się masaż przydał solidny

reklama
Powoli się żegnam i proszę nadal o wiadomości na PW lub na forum odnośnie płci waszych dzieci, ktorej z Was nie było na ostatniej liście (poprzednia strona) i jeszcze nie napisały to proszę o jedno słowo jak czasu nie macie: "chłopczyk", "dziewczynka", "niespodzianka"

Dobranoc Kochane do jutra, u Nas znów pada deszcz, oby już jutro slonko wyszło i nie padało wreszcie !!!

Bedismal - gratuluję synusia (odnotowałam), wspaniale, że dzidziuś zdrowy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry