reklama

Styczen 2011

Właśnie sie obudziłam, dziś dzień lenistwa i mam z tego tytułu wyrzuty sumienia...chyba chociaż poodkurzam mieszkzanie bo jakoś tak źle bez pracy.
Spałam bo taka pogoda i ten deszcz i zimno. Dżaga tez śpi cały dzień czekamy az małż wróci a będzie dopiero ok 20.

fogia teoretycznie nie moznaa jeść krewetek ale ja pytałam gina on powiedział, że jeżeli są ze sprawdzonego źródła to można. A poza tym jak są w paanierce to były poddane wysokiej temp. więc luz. Nie dajmy się zwiariować, ja ostatnio zjadłam podwójną porcję w Woku. I mam jeszcze ochotę i chyba poprosze małża żeby kupił w biedronie to sama zrobię np. z czosnkiem:)

reklama
Czekam na dalsze wiadomości odnośnie płci, jak wczesniej napisałam znam tylko niektore z Waszych dzieciątek, więc jezeli nie ma ktorejś z Was na liście (stronę wczesniej) to proszę pisać:) będę wdzięczna :) czekam :)

Zielona2909 - już dopisuję do listy z księżniczkami w brzusiu:) narazie wszystko skrzetnie w zeszycie ale niedługo Wam zdam relacje:)

Gosiula85 - cieszę się, że nic nie pomyliłam:)

Ostatnia edycja:
jestem po 2 polowkowym;) synek na 100% 3 krotnie widzielismy ptaszka;) maly wazy 640g i jest ulozony posladkowo, wiec jesli sie nie ulozy bedzie cesara;) poza tym wszytko ok, data porodu wg usg i OM 30.12 no zobaczymy. mam ladna fote twzryczki wiec pozniej wkleje.
dzis zlozylam lozeczko- jest boskie!!

klaudoos gratuluję 100% synka :) myślę, że dzidzia jeszcze powinna sie obrucić. Tak tłumaczył mi lekarz bo mój był ułożony główką w dół:) Łóżeczko skręcone więc wrzuć foteczki:) Czy lekarz coś mówił o wadze?W końcu od tygodnia jesteś na diecie dlatego pytam.

blondi84 dopiero teraz dotarłam do zdjęc z Twojego mieszkania, fantastycznie je urządziłaś. Wiadac, że nie boisz się zabawy kolorami:-) my teraz po remoncie mamy rownie kolorowo, choc jeszcze nie do konca swoje gniazdko urządziliśmy. W przyszłym tygodniu mają nam dowieśc kanapę z fotelami i stolik. No i pokoj dziecka, choc odmalowany na niebieski i zielony kolor, nadal stoi całkowicie pusty, choc już dokładnie zrobiłam wytyczne co w nim ma byc;-)
A co do tego ile coreczek a ile synkow, to myślałam do tej pory, że jest przewaga chłopcow, ale chyba się myliłam;-)
Uciekam przygotowac obiado-kolację dla mężusia, bo ma byc po 20-ej w domu.
Miłego wieczoru

klaudoos dopiero teraz doczytałam, że spodziewasz się synka:-) gorąco gratuluję:-) Armia "pisiolkow" rośnie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zielona - Ja niestety też musiałam powtarzać badania na obciążenie i byłam dzisiaj 3 razy kłuta :( Niezbyt przyjemne, a jednak konieczne. Jutro odbieram wyniki i tego najbardziej się boję. Za to zaszalałam i wydałam kupę pieniędzy na ciuszki dla malutkiej. No po prostu niepoważna jestem. Ale nieczęsto mi się to przytrafia - więc co sobie mam żałować :D
Blondi - u mnie Marysia będzie :)
Klaudoos - już łóżeczko? jak ten czas nam leci - dopiero się chwaliłyśmy kreseczkami, a już łóżeczka rozkładamy, zaraz przyjdzie czas się pakować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry