Czesc dziewczyny Ja na temat rozka powiem ze naprawde on jest tylko na chwile potem sluzyl mi do podkladania przy przewijaniu lub do przykrycia dziecka.Przydaje sie uwazam na poczatku tylko jak przychodza goscie i chca malucha potrzymac to w rozku bylo im wygodniej ale Ja mysle ze ja bez rozka spokojnie bym sie obyla ten becik tak naprawde to chyba taka moda z dawnych lat gdzie ludzie to kupowali.Ja gdyby nie to ze mam po straszym synku to bym wcale go nie kupila.I wydaje mi sie ze miekki bardziej praktyczny bo chciaz jako kolderka do wozka moze posluzyc.A ja za godzinke jade na usg polowkowe do szpitala i sie okaze czy u nas w mowia czy nie mowia plci.Bardzo bym chciala zeby mi juz powiedzieli bo caly czas zyje w niepewnosci.I nic nie kupuje bo tak sobie postanowilam ze dopoki nie poznam plci.Bo jak bedzie chlopiec to mam ubranka po synku starszym a jak dziewczynka to pierwszym zakupem napewno bedzie sukieniusia.Modle sie o dziewczynke ale sni mi sie ciagle chlopiec wiec ciekawa jestem co tam sie kryje.Mam nadzieje ze uda mi sie juz dzisiaj dolaczyc do listy plci.Pozdrawiam i zycze wszystkim milego i bezstresowego dnia.