Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

kochana zaraz ta rozpiske dopisze do tematu linkow ale tutaj tez podam :-) tygodnie mozna przeliczac na 2 sposoby ja sobie icze dzieki temu drugiemu bo latwiej mi liczyc pelne tygodnie :-) a oto mala sciaga ;-)Dzień dobry wszystkim:-)
ja dzis od rana na nogach, zakupki zrobione i niedlugo biore sie za obiad:-) Narazie oglądam dzień dobry tvn
Napiszcie mi proszę do kogo mam napisać, że u nas też będzie synuś?bo juz się pogubiłam to robia liste:-)
A właśnie jak wy przeliczacie tygodnie ciąży na miesiące?bo ja juz sie pogubiłam...znalazłam kilka źródeł i w każdym inaczej...
super pomysl a mam taka luzna propozycje moglabys u gory napisac mamy ... dziewczynek i ..chlopcow bylo by ladnie czytelnie bo ciagle ich liczyc tosie niechce ;-) a tak odazu by bylo widac :-) ale to tylko propozycja zrobisz jak uwazaszOto ranking córcie vs synusie:
15:22 dla synusiów :-)
Mamy, które noszą pod sercem Córcie:
Batonik
Damqelle
Eevciaa
Gosiula85
Key
Madlen80
Marta70
MartaPe
Mona29
Moniaivoy
Soojka
Zielona2909
Raczej córcie:
Anus*
Catelin
Molago
Mamy, które noszą pod sercem synów:
Aniwar
Anrysa
Aurii
Bedismal
B_iała
Blondi84
_Domi_
Dominika81
Farbka
Fogia
Gdynianka1
Giovannessa
Joasiab
Julka05091985
Klaudoos
Malta
Martka85
Martuś88
Przyszlirodzice
Ribi
Sylvi81
87żabka
Mamy, które noszą pod sercem niespodzianki:
Ariska
Claudia4you (do 15/09)
Ewcia_822 (do 20/09)
Malutk_a (do 21/09)
Marisax
Martusia29
Monika77
Szczebiotka (do 14/09)
Weronika87
Ps. :-) Narazie wygrywają chłopcy, ale dziewczynki nadganiają :-) Jest alfabetycznie będzie łatwiej się odnaleźć :-)Zaraz napisze na PW do MolaGo :-) o zgodę na podpięcie się pod liste mam :-)