Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czesc dziewuszki, ja przed chwila wstalam ale jestem do d... . pada jest brzydko, az glowa pobolewa, do tego psiura z cieczka mnie wkurza jak nigdy.. wrrr... zaraz ide sniadanko zrobic a potem jade do Sopotu do Endokrynologa.. dzisiaj moj mąż zazyczyl sobie kurczaka z roznawiec pojade i kupie sama zjem do bulki, a on pewnie z frytkami
od kilku dni w nocy wstaje i musze zjesc 2 paski czekolady bo nie zasne!! masakra.. wczoraj jak juz zasypialam dostalam takiego kopniaka ze krzyknelam i sie poplakalam, a moj mąż mowi ciszej bo sie wystraszylem. maly chyba tez domyslil sie ze przesadzil bo od razu przestal
![]()
witajcie,
gratulacje kolejnych synków i córeczek, widzę że jednak styczniowy wysyp chłopaków będzie.
my dziś idziemy na echo serca płodu bo na usg wyszło jakieś ognisko hipercośtam :--
-(
mam nadzieję że okaże się że wszystko ok, czytaliśmy trochę i lekarka też nie kazała się martwić ale zawsze to stres. :-(
jak pomyślę że taka mała istotka miałaby już w brzuszku kłopoty z serduszkiem to od razu mi się chce ryczeć :-(
dopiero o 18 mam wizytę i mam nadzieję, że wrócę spokojniejsza.
poza tym ja też przeziębiona, no i od ginki dostałam skierowanie na obciążenie glukozą więc poczytuję jak to u Was było i widzę że może być masakra.
miłego dnia dla wszystkich