Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nawet nie będę mówić.Ribi na x-landera zwróciliśmy uwagę bo była promocja (gondola i spacerówka 1300zł), wystawiony był prawie na samym środku więc trudno było go nie zauważyć. Pooglądaliśmy go ze wszystkich stron i bardzo nam się spodobał. Do lekkich nie należy ale prowadzi się rewelacyjnie. Jak dla mnie gondola mogłaby być troszkę większa, ale już spacerówka wielkościowo odpowiada mi całkowicie. Barracuda fatalna w prowadzeniu. Reszta wózków też średnio mi przypadła do gustu, mutsy nie było.fogia ja też chcę x-landera ale nie wiem jaki model. Dlaczego się wyleczyłaś z tamtego wózka? Co do łóżeczek turystycznych to faktycznie mega wybór jest na all.. Tego x-landera to kupujecie gondolę i spacerówkę? Jaki jest w prowadzeniu? Napisz![]()
.Wazy już 1850 i wszystko z nią w porządku
.Wszystkie wymiary w normie a termin wg.USG to koniec grudnia bo niby juz jest 32 tydz.Na koniec badania Julka ukazała swą twarzyczkę,poczym otworzyła buzię i nawet język było widać
.

) odwraca się, spuszcza głowę i wychodzi bardzo powoli z pokoju z nadzieją że ją zawołam. Ale za to rano to już jest u nas stały rytuał, jak tylko mąż wyjdzie do pracy do mnie do łóżka i pcha się w moje stopy ale wtedy już jej nie wyganiam. Mam nadzieję że przyzwyczai się do dzidziusia i nie będzie rozrabiać.