Karolcia1125
Fanka BB :)
 czesc laseczki
czesc laseczki 
 No normalnie jak ja tutaj wchodze to juz mam stracha, ze was nie nadrobie haha normalnie trzeba tutaj jakies limity puscic;-)
 No normalnie jak ja tutaj wchodze to juz mam stracha, ze was nie nadrobie haha normalnie trzeba tutaj jakies limity puscic;-)

Na poczatek GRATULACJE DLA NOWYCH PRZYSZLYCH MAMUSIEK

aga bb tak mi przykro, ze Twoj synus tak strasznie z ta temperatura musi sie nameczyc:-( mam nadzieje tylko, ze moze jest juz cos lepiej ale naprawde goraczkuje strasznie...i najgorsza jest ta bezradnosc jak dziecko tak cierpi ajjj...Trzymajcie sie cieplusio i ucaluj synusia od nas!!!!! Daj znac jak sie czuje!!!!
feline30 u mnie miedzy dzieciaczkami jest rowny rok roznicy;-) Ja jestem tego pewna, ze sobie dasz rade i to zobaczysy, ze bez problemu;-) wiadomo stres bedzie ale tylko na poczatku bo trzeba bedze sobie dzien rozplanowac inaczej i wogole wszystko ale wiadomo najwazniejsze jest to by nikt sie niepoczul pokrzywdzony;-)
 Czasem to sie najlepiej rozdwoic haha Ale bedzie dobrze...ja np. jestem tutaj sam jak palec i na poczatku z takimi maluszkami bylo mi bardzo ciezko i na nikogo w razie czego niemam co liczc bo rodzinka daleko, a swoja droga i dzieci chore mamy :-( wiec to juz calkiem stres ale wszystko da sie jakos zorganizowac;-)
 Czasem to sie najlepiej rozdwoic haha Ale bedzie dobrze...ja np. jestem tutaj sam jak palec i na poczatku z takimi maluszkami bylo mi bardzo ciezko i na nikogo w razie czego niemam co liczc bo rodzinka daleko, a swoja droga i dzieci chore mamy :-( wiec to juz calkiem stres ale wszystko da sie jakos zorganizowac;-)  a to juz powod do dumy haha
 a to juz powod do dumy hahaA o miosc naprawde sie nie martwcie ona przychodzi sama i wszystko staje sie jasne

joasiab no to witaj w klubie z takimi dolegliwosciami;-) Mam nadziej, ze z tymi plamieniami bedzie u Ciebie wszystko dobrze

Ale puki mozesz to duuuuzo odpoczwaj
 Ale puki mozesz to duuuuzo odpoczwaj
A co do ospy oby to jednak nie bylo to
 niech idzie precz
 niech idzie precz
kasiulek85 no to oby Twoje marzenie co do plci sie spelnilo albo bedzie jeszcze cudniejsza niespodzianeczka

A co do ciazy to mnie ma regolz z objawami ja swoje dwie mialam identzko i prosze jest i chlopczy, i dziewczynka;-)
 A co do ciazy to mnie ma regolz z objawami ja swoje dwie mialam identzko i prosze jest i chlopczy, i dziewczynka;-)
elfa75 to ostatnia miesiaczke mialas dokladnie tak jak ja;-)...Ja ide dopiero na wizyte we wtorek wiec cos wiecej moze bede mogla Ci powiedziec...bo jak juz pisalam to niemam pojecia, a szkoda:-(
A ja dopiero teraz po calym dniu sobie siadlam i juz czuje, ze jak dzeci spac poloze to sie z bolu krzyza bede zwijac
 Ale dzis sie tak wystraszylam w busie bo tak mi sie niedobrze zrobilo...w pierwszej chwili myslalam, ze moze przez to, ze w domu zjesc niezdazylam, a do tego stres z dziecmi jak zwykle przed wyjsciem by zdazyc...wiec zaraz zabralam sie za jablko i potem bulke kupilam i nic do teraz mnie mdli
 Ale dzis sie tak wystraszylam w busie bo tak mi sie niedobrze zrobilo...w pierwszej chwili myslalam, ze moze przez to, ze w domu zjesc niezdazylam, a do tego stres z dziecmi jak zwykle przed wyjsciem by zdazyc...wiec zaraz zabralam sie za jablko i potem bulke kupilam i nic do teraz mnie mdli
 Ja niewiem jak sie ten koszmar znowu zacznie z wymiotami... bo ja musze tak dlugo do szkoly dojezdzac bo az 40min w jedna strone
 Ja niewiem jak sie ten koszmar znowu zacznie z wymiotami... bo ja musze tak dlugo do szkoly dojezdzac bo az 40min w jedna strone i niewiem co ja zrobie jak sie zacznie na calego, a musze jezdzic normalnie strach sie bac
 i niewiem co ja zrobie jak sie zacznie na calego, a musze jezdzic normalnie strach sie bac Modle sie by tylko dzis tak bylo, a jutro juz ok;-) A juz sie cieszylam, ze moze tym razem mnie ominie bo calkiem inaczej od samego poczatku ta ciaze przechodze
 Modle sie by tylko dzis tak bylo, a jutro juz ok;-) A juz sie cieszylam, ze moze tym razem mnie ominie bo calkiem inaczej od samego poczatku ta ciaze przechodze  ...ale cos mam czarne mysli
...ale cos mam czarne mysli
wogole przepraszam Was za pisownie ale niemam w tym laptopie polskiej klawiatury

Ostatnia edycja: 

. długo się staraliśmy o naszą fasolkę (  uf i udało się dopiero w 6 cyklu ) termin mam na 17 stycznia , ale czy tak będzie okaże się .
. długo się staraliśmy o naszą fasolkę (  uf i udało się dopiero w 6 cyklu ) termin mam na 17 stycznia , ale czy tak będzie okaże się .