reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

reklama
Mój lekarz powiedział że mam brać sobie jakieś tanie polskie, bo są równie dobre a jak ktoś je kilogramami owoce i nie ma anemii to dużo witamin nie potrzeba. Jak byłam w ciąży z Anką kupiłam Prenatal i rzygałam po nim jak pies - podobno za duża dawka witamin jak dla mnie. Biorę więc sobie Falvit.

claudia polecam h&m tam sa teraz wyprzedaże i spodnie ciążowe są za 40 zł :) niestety letnie ;) cienkie ...

ja biorę dalej feminatal 400 nie powiem by to było tanio ... ale lekarz powiedział że ma dobry skład z jodem więc już chyba mieszać nie będę ;)

dodatkowo dostaje teraz magneB6 3 razy dziennie po 2 tabletki (też dość duży koszt) na twardnienie brzucha ... ale już jest lepiej a to najwazniejsze

Na razie kupiłam na allegro używane za 16,90 z przesyłką - takie dżinso podobne

A chcę sobie kupić tez na używanych ciuchach coś jeszcze takie grubsze dżinsy, bo mam jedne i teraz w nich chodzę, ale nie wiem jak długo się w nie zmieszczę. zwykłe spodnie, które kiedyś kupiłam jak byłam grubsza, a teraz super się mi przydają.

A powiem Wam, że mam duży brzuch jak na 4 miesiąc - wszyscy tak mówią :-(

pewnie ja tez uwazam. Kashyaa.A Ci znajomi co są naprawdę twoimi znajomymi bedą Cię odwiedzać i kontakt się nie urwie.Mieszkałam w Warszawie wyprowadziłam się na wieś teraz 40 minut i jestem :)A czasem przejechanie autobusami z jednego na drugi koniec miasta zajmowało mmi 2 razy dłużej.Nie żałuje ze się wyprowadziłam mam spokój ciszę,sąsiedzi nie wtykają nosa i ogólnie atmosfera jest ok.

Dziewczyny mam doła, napisałam na zamkniętym, bo niechciałabym, żeby to wszyscy czytali.
Jeśli chodzi o witaminy to ja biore Falvit Mama i za 60 tabletek zapłaciłam kolo 27 zł.
Co do znajomych to macie rację, że wykruszyli się gdy urodziłam dziecko :(

Dziewczyny nie wiem czy już pisałyście ,macie jakie smaki na coś konkretnego do jedzenia?bo ja teraz to bym pochłaniała wszystko co słodkie a kwaśnego wogule nie tykam.W ciąży z synkiem za to jadlam tylko kwaśne.

Ja biorę na razie Prevital z żelazem i kwasem foliowym bo siostrze po ciąży została prawie cała paczka. Potem pomyślę co kupić.

Ja pochłaniam kwaśne i słone :)

reklama
Do góry