Witam Cieplusio
U nas jak o pogode chodzi to jest psakudna...tylko leje co chwile i okropnie wieje...ale jaką burze mieliśmy przedwczoraj w nocy to ja jeszcze takiej nie widziałam

Myślałam, że zaraz nas tutaj zdmuchnie wszystkich, a tak okropnie padało, że nic widać nie było. Ta pogoda to ostatnio tylko zaskakuje.
Nam puki co dzionek zapowiada się fajnie;-) Teraz mężuś z Caspusiem poszli coś tam przy samochodzie rozkręcać bo cos się nam żarówki popaliły i to na 3 dni przed wyjazdem

No, a my z Nicolą bedziemy się jeszcze troszke za porządki brać bo ona to bardzo lubi mi przy wszystkim pomagać

a szczególnie jak o gotowanie chodzi
klaudoos ja nawet nie wiem co do głowy Ci przyszło z tym negowaniem;-)

Bo mi się wydaje, że tylko pozazdrościć jak sobie możecie na tak cudowna pamiatke pozwolić

A też nie każdego na takie usg stać...więc jak ma sie możliwośc to nawet niema co się zastanawiać

A jeszcze przy pierwszej ciążey to dopiero są przezycia

malutka u nas to znów na odwrót bo tatus musi mieć szczęście jak poczuje haha Bo tak się wierci bardzo ale jak mąż kładzie ręke to cisza;-)
Carri to Ty widze tez troszke robotki dziś masz...ja ostatnio też okana myłam, a taka pogoda teraz, że znów trzeba bedzie grrrr No i smacznego