reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

a my juz mówimy "dzień dobry"... :-)
chyba ja pierwsza wstałam w ten weekendowy dzionek...

wróciliśmy wczoraj późno od mojej "listopadówki"... ale wiecie co - ja jej stękam, bo mam zadyszkę, bo mi ciężko sie obrócić, a ona (po obniżeniu już brzucholka) mówi, że teraz może być dłuuuuugo w ciąży - żadnych zadyszek, żadnych ucisków na narządy... skacze, tańczy do muzyki, sprząta i się nie męczy :-D paradoks :-D
Rozmawiałam z jej synkeim, aby już wyszedł, ale jedyne co zrobił to wypiął na mnie dupcię:-D

miłego dnia brzuchatki...

PS wiem, że miałam umieścić w "ciekawostkach..." informacje na temat połogu, ale normalnie dopadł mnie ostatnio brak czasu:/ jak tylko znajdę chwilkę to coś tam popiszę....

reklama
Witam z rana:)
Ja już wstałam, jakoś nie mogę spać... zjadłam już śniadanko i myślę co dziś. W lodówce przede wszystkim światło i WZtka :)więc chyba trzeba będzie jakieś zakupki zrobić. Dziewczynki wczoraj kupiłam na gumtree dużo fajnych i tanich ciuszków. Sprawdźcie w swojej okolicy,może też mają coś fajnego.... Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Wrocław (tylko wybieracie swój region i wchodzicie rzeczy dla dzieci)

Cześć dziewczyny. Nie odzywałam się bo nie miałam neta. Byłam w środę na glukozie i mam chyba dobrą (135), ale trzy godziny w poczekalni z masą ludzi spowodowały kolejny nawrót zapalenia krtani i kaszlu, więc po raz trzeci leżę i zdycham. Nie mam siły pisać więc tylko czytam to co piszecie. Pozdrawiam.

ja tez sie witam. po sniadanku jestesmy- prawie chalupe spalilam bo zachcialo mi sie zapiekanek (chleb cebula wedlina ser) ale nie czulam nic a piekarnik sie prawie zapalil? nie wiem w kazdym badz razie moj jak otworzyl drzwi od klatki i poczul na parterze smród to jak wbiegl do mieszkania pyta czy żyje;)
zaraz bede segregowac pranie i chyba prasowac;/ choc za cholere nie chce mi sie.. ale koszule i posciel musze wyprasowac i chce troszke juz ogarnac pokoj małego..
sluchajcie tak mnie boli (wiecie co;> ) czuje jakby kosc o kosc sie obcierala, nie wiem czy on glowka o miednice sie obciera czy co? ale wystac nie moge;(

ostatnio na allegro wygralam za 20zl fajne spodnie dresowe h&m wreszcie jedyne spodnie ktore z tylka nie leca i nie ugniataja! mam zamiar pochodzic w nich do konca ciazy, bo w jeansach juz nie wyrabiam- wszystko ciasne:(
dobra spadam ogarniac mieszkanko poki mojego nie ma- dla niego zostawie najgorsze;D (znowu nam auto szwankuje, pojechal do ojca na warsztat sprawdzic co i jak.. a ja mojego citroena sie nie doczekam- kupilam po stluczce za grosze w lutym i ojciec robi i robi i zrobic nie moze, stwierdzil ze siedze w domu wiec i tak mi niepotrzebne;/)

oj klaudoos szkoda by było chałupe puścić z dymem....

ja idę na miasto z moim
u nas na osiedlu od 12:00 do 19:00 nie będzie wody - coś będą robić...
masakra, dobrze że potem do teściowej jedziemy
Ja już chodzę w ciążowych spodniach, które mam duże i źle w nich wyglądam , ale jeszcze mam jedne sztruksy w które wchodzę :-)
I nie uwierają, póki są dobre chce je wychodzić, bo potem to już tylko w tych workach mi pozostanie chodzić...

Miłego dzionka, odezwę się potem

I ja się witam z rana:-D

Poczytałam, co tam u Was słychać, ale już nie wiem co chciałam na pisać.. czytam na raty, bo mój też dziś w domku i się dzielimy kompem.. Teraz pojechał po jakieś kątowniki na stelaż na umywalkę, a ja zaraz jadę na zakupy...

Jak ekipa remontująca sobie pójdzie to czeka mnie sprzątanie.. Postaram się chociaż czasami wchodzić na bb i Was podczytywać:-D

Życzę wszystkim brzuchatkom udanego długiego weekendu:-)

witajcie,
ja dziś w pracy siedzę za darmochę-sama rozkosz :szok:
do 14 muszę tu wytrzymać a potem do domu.
dziś zrobimy tylko drobne zakupy bo markety pewnie zawalone ludźmi przed świętem.
my na szczęście znicze już 3 tygodnie temu kupiliśmy wiec luzik.
poza tym jutro do znajomych, którzy mają 2m-czną córeczkę w odwiedzimy i dziś planuję odwiedzić Akpol żeby kupić coś dla niej.
koleżanka nam pożyczyła kartę zniżkową, muszę się dowiedzieć czy wózek byśmy dostali po 10% rabacie.
jutro do Ikei się wybieramy zobaczyć łóżeczka, komody i inne mebelki i do Mama i Ja zdecydować ostatecznie co do wózka.
miłego weekendu Wam życzę, dobrze, że poniedziałek wolny :-)

a ja juz padam na pysk;/ az zaslablam i sie polozylam.. wyprasowalm full koszul, scierki i posciel, wyrobilam ciasto na 2 ciasta z jablkami- dzis idzemy do znajomych wiec polowe wezme, druga polowe do drugich znajomych jutro, a drugie ciasto na poniedzialek bo jedziemy do moich rodzicow.. zaraz wrzuce jeszcze jedno pranie, zdejme to co sie suszy, zrobie ciasto do konca i ide sie umyc bo az sie spocilam.. tak wiec trzymajcie sie kochanebo nie wiem czy bede jeszcze pisala, ale raczej czytala Was!

moj małzon szczesliwy ze jutro zmaina czasu i pospi dluzej, a ja mu mowie ze Ty tak ale pies nie ;) (on wychodzi rano z psem) wiec glupkowaty usmiech z jego twarzyczki zniknal ekspresowo;D

reklama
Dzień dobry :)

My wszyscy przeziębieni :( Mnie znowu gardło boli jak cholera, Wika na szczęście bez temp. mąż ma katar :(
Gotuję dla nas rosołek i robię sałatkę jarzynową. Mąż bawi się z wiki :)

Dokupiłam jeszcze dla Tomcia Stermimar do noska :)
Uciekam

Do góry