reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

reklama
Zdjęcia maluszków urocze - uwielbiam zaglądać do naszej galeryjki:-D

monciaa - to już pewnie TO!! trzymam kciuki, żeby Szymcio się nie rozmyślił..

julka - trzymam kciuki i za Ciebie - oby poszło szybko:tak:

a ja się bujam.. winka nie mam bo za bardzo nie lubię.. prędzej takiego zimnego piwka bym się napiła, ale to pewnie na nic by było, to lepiej się powstrzymię:-D

ribi - bolą non stop jak 100 krotność miesiączki... a krzyż to mam wrażenie że mnie ktoś po nim non stop tłucze:/
skurcze co 15 minut, ostatni skurcz co 10....

ból jest niby do zniesienia ale taki ciągły jest strasznie frustrujący... nie ma chwili przerwy...

ribi - bolą non stop jak 100 krotność miesiączki... a krzyż to mam wrażenie że mnie ktoś po nim non stop tłucze:/
skurcze co 15 minut, ostatni skurcz co 10....

ból jest niby do zniesienia ale taki ciągły jest strasznie frustrujący... nie ma chwili przerwy...

Monciaa - to jest chyba to!!! jejku, zeby sie rozwineło!

Babo, przez Ciebie nie zasne ;)!

monciaa - świetnie :) Oby tak dalej :) Co Ty tu o kąpaniu i wyspaniu piszesz, Ty się bierz za rodzenie !!! :)

joasiab - Tomcio też widzę ma mega kłaczki :) Zawsze mi się marzyło dziecko z taką czarną czuprynką :) Ślicznie razem wyglądają Twoje bąble :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale powiem wam że chcę żeby to już było TO. bo za takie przepowiadające to ja podziękuję:-)

a mój mąż się ze mnie śmieje bo robię mu listę zakupów spożywczych do domu na przyszły tydzień:-D przynajmniej nie myslę o tym bólu...

jeszcze chwilkę posiedzę i idę pod ten prysznic... zobaczymy co z tego będzie...

reklama
Do góry