reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

reklama
Fogia napewno sie wszystko ułozy.. a Cukier sie unormuje dla Antosia...

eh chciałam poklikac ale Kuba wstał :) miłego wieczorku buziaki i do jutra

Monia to niezle wiesci przynosisz :) Moze akurat cos sie ruszy niebawem :)
Ja jutro mam wizyte u ginki. No i termin jutro i biorytm emocjonalny na jutro :-D
A corcia i tak pewnie nic sobie z tego nie zrobi ;)
Wlasnie sprawdzilam ze 24 stycznia bede miala znowu biorytm fizyczny zerowy... Mialam 1 stycznia i teraz znow bedzie ;)
Ja mam dziś 0 intuicyjny, ale coś nie czuję, żeby to miało być dzisiaj. Takie 50/50 jak mówi lekarz, to może znaczyć cokolwiek....
madlen - prędzej ty jutro ode mnie urodzisz :-)
monia-t ty se chyba jaja robisz kobito ty masz po mnie termin i sie pchasz :-p aj ja naprawde chyba sama zostane bo u wszystkich sie cos rusza.

wiesci od fogii

antos znowu mial spadek cukru i znowu lezy pod kroplowka, 10 godz bez dziecka wyc sie chce. denerwowac sie nie moze bo lekarz marudzi, ze cisnienie ma za wysokie i tak w kolko. dalej nie wiedza czy to powiklania po cukrzycy czy brak pokarmu po cc.
malutk_a - ja się co prawda szykuję w sensie organizacyjnym, tak na wszelki wypadek, ale coś mi mówi, że to potrwa jeszcze choćby do 02.02 :-D

Dla mojego męża i jego biednego serca chyba lepiej byłoby dziś, bo jak to dłużej potrwa, to mi biedna chłopina zejdzie...

fogia - trzymaj się kochana

Witam uczę się dochodzę do formy jest już lepiej ale wieczorami jestem padnięta a rano próbuje ogarnąć to wszystko. Przepraszam ale nie nadrobię zaległości.

Fogia na pewno będzie wszystko dobrze

Witam mamuśki:):) Niestety nie zagladam zbyt często bo trzeba zając się maluszkiem:) Życzę wam wszystkim wytrwałości i szybkiego powrotu do formy:)
Mój Piotruś właśnie śpi, nie mam z nim większych problemów, poprostu anioleczek i juz przyzwyczailam sie do nocnego wstawania, karmie piersia z czego bardzo sie ciesze, w szpitalu nie bardzo mi to wychodzilo ale w domku juz wszystko sie ulozylo:)
Pozdrawiam cieplutko:):):)

reklama
Witam mamuśki:):) Niestety nie zagladam zbyt często bo trzeba zając się maluszkiem:) Życzę wam wszystkim wytrwałości i szybkiego powrotu do formy:)
Mój Piotruś właśnie śpi, nie mam z nim większych problemów, poprostu anioleczek i juz przyzwyczailam sie do nocnego wstawania, karmie piersia z czego bardzo sie ciesze, w szpitalu nie bardzo mi to wychodzilo ale w domku juz wszystko sie ulozylo:)
Pozdrawiam cieplutko:):):)

to pogratulować

mój ma ciężkie nocki :-(

Do góry