C
claudia4you
Gość
fogia kochana jesteśmy z tobą wszystko się ułoży....
pomodlę się za was
pomodlę się za was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dziś 0 intuicyjny, ale coś nie czuję, żeby to miało być dzisiaj. Takie 50/50 jak mówi lekarz, to może znaczyć cokolwiek....Monia to niezle wiesci przynosiszMoze akurat cos sie ruszy niebawem
Ja jutro mam wizyte u ginki. No i termin jutro i biorytm emocjonalny na jutro![]()
A corcia i tak pewnie nic sobie z tego nie zrobi
Wlasnie sprawdzilam ze 24 stycznia bede miala znowu biorytm fizyczny zerowy... Mialam 1 stycznia i teraz znow bedzie![]()
malutk_a - ja się co prawda szykuję w sensie organizacyjnym, tak na wszelki wypadek, ale coś mi mówi, że to potrwa jeszcze choćby do 02.02monia-t ty se chyba jaja robisz kobito ty masz po mnie termin i sie pchaszaj ja naprawde chyba sama zostane bo u wszystkich sie cos rusza.
wiesci od fogii
antos znowu mial spadek cukru i znowu lezy pod kroplowka, 10 godz bez dziecka wyc sie chce. denerwowac sie nie moze bo lekarz marudzi, ze cisnienie ma za wysokie i tak w kolko. dalej nie wiedza czy to powiklania po cukrzycy czy brak pokarmu po cc.

Witam mamuśkiNiestety nie zagladam zbyt często bo trzeba zając się maluszkiem
Życzę wam wszystkim wytrwałości i szybkiego powrotu do formy
Mój Piotruś właśnie śpi, nie mam z nim większych problemów, poprostu anioleczek i juz przyzwyczailam sie do nocnego wstawania, karmie piersia z czego bardzo sie ciesze, w szpitalu nie bardzo mi to wychodzilo ale w domku juz wszystko sie ulozylo
Pozdrawiam cieplutko![]()