Witam z rana. Sąsiadki na górze mają dziwne kapcie czy coś, bo jak chodzą od 7 rano, to tak stukają o podłogę...głośno po prostu. Nie wiem, co to za kapcie mają. Wczoraj oglądałam film na dwójce o żołnierzu niedźwiadku WOJTKU. Fajny film dokumentalny. Niektórzy to w tą historię nie wierzą, że był sobie niedźwiedź wychowywany przez Polskich żołnierzy(walczących pod Monte C.) od małego. Zabierali wszędzie ze sobą i on im pomagał nawet.Lubie jakoś czasem oglądać filmy o zwierzętach i tak sobie z M. obejrzeliśmy.
Kasiu masz rację, ze apetyt rośnie w miarę jedzenia. Wie, że ma okazje zarobić i boi się, że jak nie skorzysta to później będzie wkurzony na siebie. A że Ty jesteś wspaniałą kobietką, to wie, że mu wybaczysz. A jak dzidzia się pojawi to na pewno będzie z Wami częściej.
Anielka nie czytaj za dużo w necie o tych opuchliznach. W ciąży to całkiem normalne, że po całym dniu ręce lub nogi puchną. Jeśli nie masz innych objawów, to się nie przejmuj. Po nocce.
Ja ostatnio jakoś wyjątkowo dobrze śpię. Wcześniej to co drugą nockę nie spałam. Dziś mrozek na dworku ale słoneczko wychodzi. Miłego dnia. Idę śniadanko robić.