• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
witam sie i ja ale naskrobałyście:szok:

Kasia trzeba też pozytywy brac z takiej sytuacji. Będziecie mieli pieniązki i komfort. Z czasem pewnie przystopuje jak dzidzie zobaczy...:tak:

Dorotka ja też planuje bloga zalożyc-pochwal się:tak:

ja jestem lekko zmęczona ale troszkę ogarnelam. Pierwsza partia ciuszków na 56 idzie jutro do prania. Tego mam ogrom. Przegielam ostro:dry: ale co tam :P Wrocilam o 1 ze spotkania BB bylysmy w knajpce na shoarmie :))) za to nocka sredniawka moje dziecko znowu cos krzyczalo...

Wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z kąpieli i higieny maluszka. Dodatkowo ćwiczyliśmy chwytanie i noszenie maleństwa. Było super a to noszenie bobaska chociaż to tylko lalka spowodowało że jeszcze bardziej nie mogę doczekać się kiedy moja Julcia będzie z nami :-)

dotarlam i tu:-D

anielkaa normalne, ze puchnie, w koncu obciazenie robi swoje. Jak masz normalne cisnienie i nie masz bialka w siusiu to w ogole zapomnij o tym.

bylam sobie wczoraj na zakonczeniu sezonu na orientacje. I w sumie ciesze sie, ze zima rodze, bo znowu bede bez problemow latac po lasach

kolejna grudniowka? to w sumie juz ta pora jak uwzgledni sie +/- 2 tygodnie, zaraz wszystkie sie rozpakuja a potem nasza kolej, chyba, ze niektore z nas wymiennie z grudniowkami beda rodzic. Ja np czekam by chociaz do konca listopada wytrwac, myslalam, ze o tej porze juz bedzie u mnie po ciazy, bo nie doniosne.

Goska ty z tymi zapachami to tak jak jak :) ostatnio moj T powiedzial ze jak narkoman jestem hihi bo podabaja mi sie zapachy nowych ksiazek i jak przejedzie suterek to ja zawsze mowie ale fajnie pachnie :-D ze srodkami do czyszczenia nie mam problemow ale moze to i lepiej bo bym codziennie podlogi myla:rofl2: hihi
milego dnia dziewczyny :)

Witam Was dziewczynki,
dzisiaj po śniadanku postanowiłam wybrać się na miasto. Musiałam zgłosić że przysłali mi kartę płatniczą na stare nazwisko (teraz mam zablokowaną ok. 2 tygodnie dopóki nowej nie dostane:-(), zaniosłam też podanie do burmistrza o przyjęcie do żłobka na czerwiec, chciałam też przejść na abonament w play żeby stary telefon w końcu wymienić (tym bardziej teraz jak będzie musiał być w dobrym stanie jak będę musiała po kogoś zadzwonić na porodówkę;-)).
Wszystko zajęło mi ponad godzinkę - tylko telefonu nie załatwiłam, i mimo że szłam spacerkiem powoli to przyszłam cała zgrzana zdyszana i z bolącym brzuchem:-(autem staram się nie jeździć już bo ost głupoty robie, jakoś refleksu mi brakuje czy cóś, a wogóle mi ciasno za kierownicą;-)zostało mi polegać na kimś i jeździć jako pasażer;-)

Goska ty z tymi zapachami to tak jak jak :) ostatnio moj T powiedzial ze jak narkoman jestem hihi bo podabaja mi sie zapachy nowych ksiazek i jak przejedzie suterek to ja zawsze mowie ale fajnie pachnie :-D ze srodkami do czyszczenia nie mam problemow ale moze to i lepiej bo bym codziennie podlogi myla:rofl2: hihi
milego dnia dziewczyny :)

ooo książki i zeszyty to ja od zawsze raczej wąchałam jak czytałam :) Babcia mi powtarzała, że szkoda, że pewnie żałuję, że wraz z zapachem treści nie można wdychać :) Bo bym się szybciej uczyła. Ja tak mam i mój kuzyn - wszystko wąchamy. Babcia się na nas wkurzała czasem za to, zupełnie nie wiem czemu :)

reklama
witam i ja :) wlasnie wstalam :)
pisalam wczoraj, ze czekam na A do 21, i co sie okazalo? ze wrócił o 23 jednak.. byl taki kochany dla mnie, ze az nie umialam sie za to nA niego gniewac, ale wkurzam sie jak slysze, ze wraca o 23, zanim sie wykapie itepe to jest 24, a wsta ma o 3 i jedzie samochodem na slowacje, i wraca o 21.. martwie sie tez, czy nie przysnie sie mu za kierownica, czy nie zapomni zjesc obiadu, bo on ma zwyczaj zapomniec jak ma prace uhh..
i widze, ze rownie dobrze ten wątek moglby nosic tytuł ' pracoholicy styczniowek' ..
tak wiec dzis jestem caly dzien sama.. bomba.

wstalam bo dzidzia okropnie wypycha dupke z boku i strasznie mnie to boli .. ;/
pije capuccino, jem ciasto karmelowe, i mysle co by tu dzis robic..

mnie okropnie cieszy zapach clina do okien, wiec sobie myje szyby w calym domu ciagle haha ;D
i mamy szklana umywalke wiec ja tez,mmm!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry