• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Justyś - haha, niewiarygodne wrecz jacy ludzie potrafia byc chamscy. I tak Cie podziwiam, bo ja napewno wygarnełabym tej babince co o niej mysle, gdyby tak sie zachowala w stosunku do mnie.

Ewelina - równiez nie wyobrazam sobie mie faceta ktory nie ma ambicji utrzymania swojej rodziny, i wogole.
Jednak nie wyobrazam sobie rowniez sytuacji w ktorej siedze sama calymi dniami z małą, po pierwsze dlatego, że nie mam dziecka sama, i opieka w miare mozliwosci ma sie rowniez zajmowa A. a po drugie nie zgodze sie na to, by byl ' weekendowym tatusiem', i męzem. Prace i rodzine mozna pogodzić, jezeli tylko sie chce i zachowuje sie rozsądek. Nie chce by rezygnowal z pieniedzy itepe, jednak od czasu do czasu można. Wszystko kwestią dogadania i kompromisu.

Marcia - wydaje mi sie, ze to przez szczepienie..

trzydniowe mial w sierpniu ale teraz ma tak 37.4 no nic bede go obserwowac...ale widze ze jest osłabiony. Kataru i kaszlu zero.
Ja leze cos mnie na sen bierze ale znajac zycie obudzi sie to mnie bardziej sieknie:-D

Gabryś ja z zasady nie lubię odpowiadać na takie odzywki, gdzie pełno ludzi w sklepie, bo zacznę przeklinać za dużo:blink: Ale cóż ludzie są tylko ludźmi, taka babcia chyba nie pamięta jak była w ciąży i jak jej było ciężko, a jeszcze kiedyś to były inne czasy.

reklama
Wy to zawsze człowiekowi ochoty narobicie na coś, Justys już mi cała kuchnia zapachniała mandarynkami ;-) Oj, chyba dziś przy okazji wizyty u hydraulika zajedziemy po nie ;D
A ja ostatnio kupiłam herbatę śliwki i cynamon - mniam tak pięknie pachnie!! aż by się chciało już choinkę ubierać ;-)

Dorotka blog świetny, bardzo przyjemnie się czyta :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry