• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Mia, to ty już dzidzię do żłobka zgłaszasz??
Justy, niektórzy ludzie to są chamscy, naprawdę!!!:no:
Alka, obyś poczuła się lepiej, a maleństwo na pewno sobie śpi, albo wypoczywa
A ja rano byłam u endokrynologa, wyniki niby ciut lepsze, ale tabletki mam brać o większej dawce..
Zaraz po przedszkolaka idę mojego i do apteki. Fajnie, że słońce dziś świeci.

reklama
mi tez sie wlasnie zachcialo mandarynek, ale mam tylko jednego pomarancza, haha :-)
nie mam sily sie zebrac, wysuszyc wlosy, i wyjsc z domu, no strasznie mi sie nie chce...

Mia, to ty już dzidzię do żłobka zgłaszasz??
.

Ja zgłosiłam w dwóch miastach - tam gdzie mam stałe zameldowanie i zgłosiłam się już we wrześniu - jestem na 13-tej liście a na każdej jest po 20 dzieci:szok:no i dzisiaj zgłosiłam tutaj gdzie mam czasowy pobyt - nie można zgłosić przez tel tylko musiałam specjalnie podanie pisać do burmistrza. Najlepsze że tutaj gdzie mieszkam żłobek dopiero otwierają na wiosne a już podobno strasznie dużo dzieci jest zapisanych.
Jakbym mogła to bym zostawiła Małego pod opieką babć (ale obie pracują) lub została w domu, ale cięzko by było z jednej pensji żyć:no:

Gabryś mi się też nie chce ruszać z domu, dlatego daję sobie czas do 17 na umycie włosów żeby P. mógł mnie przy okazji zabrać autem ;D

U mnie pomidorowa już ugotowana! ;-)
Jeju to trochę chore że oto żeby dziecko miało miejsce w przedszkolu/żłobku trzeba już o to zadbać...

tez bym zjadla pomidorowa.. ale nie mam smietany :baffled:

dziewczyny, wlasnie przyszla paczka z ubrankami z allegro!
ranyy, ile tych ciuszków jest! i jakie sliczne! i powiem wam, ze obawialam sie, ze beda małe wiec nie bede miala nawet okazji moze ubrac ich małej, ale okauje sie ze wcale nie sa małe.. wiekszosc jest na 3-6 miesiecy albo i wiecej.. :-)
ale sie ciesze!

a ja po zobaczeniu tych swietnych ubranek, i stwierdzeniu ze nie mam ich narazie gdzie dac podstanowilam sie jednak ubrac itepe, i zejsc na dol po jakies pudelko kupic wieksze, i przy okazji zrobic zakupy, i kupie sobie nowy clin bo mi sie konczy a jak dzis bede sprzatac kiedy nie ma co wąchac haha :-) dzidzia mobilizuje!

A ja zjadlam paczke chipsow i teraz mi niedobrze- ja wogole nie lubie chipsow!!!
No i zamiast sie uczyc (jutro mam takie jedno male zaliczenie) to siedze na bb i fb i jakos weny nie mam na nauke.

Gabryś to super ;-) U mnie pomidorowa troche z przymusu, bo na razie jak teściowa pierwszą zmianę ma to ja na dole gotuję obiady dla wszystkich więc to co wyciągnięte leży to muszę zrobić.

Właśnie rozmawiałam ze znajomą która spodziewa się bliźniąt, w 26tygodniu ważyło jeden chłopczyk ponad kilogram, a drugi 900gramów ;-) No to nieźle te dzieci się nam wszystkim rozwijają ;-)
Ja już nie mogę się doczekać mojego USG :)

Co do prezentów, to nie dawno sobie uświadomiłam że będziemy z P. świętymi mikołajami dla naszego maleństwa już na przyszłą gwiazdkę ;)
A teraz mam prezent dla P, dla mamy i wybraliśmy prezenty dla teścia i mojego taty, została teściowa i siostra P. no i mój brat! Ale w tym roku tylko jakieś drobiazgi kupujemy, bo musimy oszczędzać ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry